O-STA

Nakivo VM Backup & Replication

Nakivo, podjetje za razvoj in trženje varnostnih rešitev za zaščito podatkov v navideznih okolij, varnostno arhiviranje, replikacijo in obnavljanje navideznih strojev, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

sta v drugi polovici leta 2014 pričela tesneje sodelovati na geografskem področju, katerega kot distributer pokriva REAL security, ki bo tukaj skrbel predvsem za promocijo in trženje rešitev Nakivo, po potrebi pa tudi za vse spremljevalne tehnične storitve.

Nakivo je mlado zasebno podjetje iz Silicijske doline, nastalo je leta 2012 in je najhitreje rastoči ponudnik rešitev za varnostno arhiviranje navideznih strojev v okolju VMware. Nakivo razvija in trži linijo naprednih izdelkov naslednje generacije za zaščito podatkov v navideznih okolij, za varnostno arhiviranje, replikacijo in obnavljanje navideznih strojev. Podjetje je dobičkonosno že od samega nastanka, je eno od najhitreje rastočih tehnoloških podjetij in je uvrščeno na CRN seznam "Emerging Vendor 2013".

Nakivo Backup & Replication je posebej za
virtualizacijo narejena platforma za zaščito in reševanje navideznih strojev VMware in podatkov v njih - na lokaciji, z oddaljenega mesta ali v oblaku. Vključuje lokalno in oddaljeno varnostno kopiranje in replikacijo, tudi takih strojev z aktivnimi aplikacijami in podatkovnimi bazami. Ob tem poskrbi še za pospeševanje prenosov po omrežju, deduplikacijo, stiskanje in šifriranje podatkov, nastavljivo granularno obnavljanje, ponuja pa tudi spletni uporabniški vmesnik, napredno poročanje in podporo za vCloud Director.

Zakaj Nakivo? Rešitev Nakivo Backup & Replication je narejena predvsem s potrebami uporabnikov v mislih, povpraševali so stranke, jih poslušali in dodajali funkcionalnosti na njihovo zahtevo oz. po željah ter potrebah strank. Produkt je hiter, zanesljiv in cenovno ugoden.

To je zaščita navideznih strojev, kateri lahko zaupamo svoje dragulje. Nakivo Backup & Replication varno in predvsem zanesljivo skrbi za stabilnost naših virtualiziranih okolij ter za, kadar in če je že treba, hitro obnavljanje navideznih strojev in podatkov po napaki ali katastrofi. Izdelek je v kratkem času od nastanka podjetja za svoja okolja izbralo že več kot 2400 podjetij po vsem svetu. Zanj se odločajo IT strokovnjaki v majhnih in srednje velikih podjetjih, kakor tudi v največjih korporacijah. Kot SaaS storitev pa to rešitev ponujajo tudi upravitelji strežniških oblakov, namreč za zaščito navideznih strojev, katere pri njih najemajo uporabniki. Nakivo podpira navidezno okolje VMware.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do domače strani:

http://www.nakivo.com/VMware-VM-backup-replication-recovery-software.htm

### ### ###

O podjetju Nakivo

Nakivo je mlado zasebno podjetje iz Silicijske doline, nastalo je leta 2012 in je najhitreje rastoči ponudnik rešitev za varnostno arhiviranje navideznih strojev VMware. Nakivo razvija in trži linijo naprednih izdelkov za zaščito podatkov v navideznih okolij, varnostno arhiviranje, replikacijo in obnavljanje navideznih strojev. Podjetje je dobičkonosno že od samega nastanka, je eno od najhitreje rastočih tehnoloških podjetij in je uvrščeno na CRN seznam "Emerging Vendor 2013".

Nakivo Backup & Replication je posebej za virtualizacijo narejena platforma za zaščito in reševanje navideznih strojev VMware in podatkov v njih - na lokaciji, z oddaljenega mesta ali v oblaku. Vključuje lokalno in oddaljeno varnostno kopiranje in replikacijo, tudi strojev z aktivnimi aplikacijami in podatkovnimi bazami. Ob tem poskrbi še za pospeševanje prenosov po omrežju, deduplikacijo, stiskanje in šifriranje podatkov, nastavljivo granularno obnavljanje, ponuja pa tudi spletni uporabniški vmesnik, napredno poročanje in podporo za vCloud Director.

Več o podjetju in rešitvah najdete na spletnih straneh: http://www.nakivo.com/

Dodatne informacije:

Matic Knuplež, inženir IT varnosti

matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com