O-STA

Aldata z novimi mednarodnimi partnerji

TRZIN, 16.1.2003 - Podjetje Aldata Solution S.A., ki razvija programsko opremo G.O.L.D.(r) za upravljanje z dobavnimi verigami v maloprodaji, logistiki in industriji, je najavilo razširitev svoje partnerske mreže G.O.L.D.(r) Partner.

Aldata Solution S.A. in mreža partnerjev G.O.L.D.(r) ponujajo celotno paleto storitev, ki sega od načrtovanja in uvedbe sistema do izobraževanja ter podpore. Trije novi partnerji bodo od samega začetka ponujali številne storitve na področjih uvedbe sistemov, integracije, namestitve in podpore na tekočih projektih, povezanih s programsko opremo G.O.L.D.(r) Poleg tega bodo prevzeli tudi tržne in prodajne naloge v svojih regijah. Vsak partner bo pridobil certifikacijo pri G.O.L.D.(r) College, poleg tega pa bo Aldata Solution partnerje neposredno podpirala, dokler ne bo dokončan popoln prenos znanja ter sposobnosti.

Novi partnerji so podjetja Exorigo na Poljskem, Ireland Blyth, ki bo skrbel za G.O.L.D.(r) v Južni Afriki, na Mauritiusu in Madagaskarju, ter podjetje JSC Istok Lityan v Ruski federaciji. "Pri izbiri partnerjev smo zelo strogi in naši izobraževalni programi zagotavljajo, da so naše stranke deležne optimalne kakovosti storitev. Z zadovoljstvom pozdravljamo nove partnerje in cenimo njihovo znanje na področjih poslovanja, uporabe tehnologije ter storitev. Njihove zmogljivosti v povezavi z Aldata Solution našim strankam, ki uporabljajo G.O.L.D.(r), zagotavljajo hiter odgovor in najbolj primerno rešitev," je povedala Catherine Buzare, vodja prodaje pri Aldata Solution S.A. "Pridružitev novih partnerjev nam omogoča še močnejšo mednarodno prisotnost, istočasno pa dopolnjujejo našo strategijo razvoja poslovanja in cilje, ki jih želimo doseči. G.O.L.D.(r) je prepoznaven kot vodilni izdelek na svojem delu trga. To je dejstvo, ki ga potrjujejo novi domači in mednarodni uspehi ter število podjetij, ki si želi biti del rasti rešitve G.O.L.D.(r) Nobenega dvoma ni, da se bo ta rast nadaljevala," je še dodala Buzarova.

O podjetju Aldata Solution d.o.o.

Aldata Solution d.o.o., računalniški sistemi in programske rešitve, je del mednarodne skupine podjetij Aldata. Naša osnovna dejavnost je razvoj in implementacija poslovne programske opreme, namenjene upravljanju in podpori celotne oskrbovalne verige, od proizvajalca do potrošnika. Naši strokovnjaki so usposobljeni za razvoj tehnološko sodobnih rešitev in specializirani za strokovno svetovanje, načrtovanje, integriranje, prilagajanje ter uporabniško podporo rešitvam G.O.L.D.(r) Stalni izobraževalni proces nam zagotavlja visoko raven znanja, sodelovanje na projektih doma in v tujini ter številne bogate izkušnje. Celovite programske rešitve s področja logistike, veleprodaje in maloprodaje, ki jih ponujamo, ne vključujejo samo programske opreme, temveč tudi hitrost izvedbe, prilagodljivost in umeščanje v naročnikovo okolje. Taka dejavnost nas uvršča med tiste ponudnike rešitev, ki si resnično prizadevajo za optimalni izkoristek investicije v informacijsko strukturo.