O-STA

Slavnostna otvoritev prenovljenih prostorov Četrtnega mladinskega centra Bežigrad

Ljubljana, 15. 1. 2015 - V Javnem zavodu Mladi zmaji - Centru za kakovostno preživljanje prostega časa mladih začenjamo leto 2015 v stilu - z otvoritvijo prenovljenih prostorov Četrtnega mladinskega centra Bežigrad (ČMC Bežigrad). Otvoritev bo potekala v prostorih ČMC Bežigrad na Vojkovi 73, v četrtek, 22. januarja 2015 ob 17. uri.

Na otvoritvi se bodo predstavili mladi ustvarjalci in ustvarjalke z glasbenimi, plesnimi in pevskimi točkami. Potekale bodo ustvarjalne delavnice in predstavitev čarovniških trikov, obiskovalci pa si bodo lahko ogledali fotografije poteka prenove in fotograme - oboje je nastalo pod spretnimi prsti mladih obiskovalcev in obiskovalk na delavnici v ČMC Bežigrad - na fotografski razstavi.

Dogodek bo obiskal župan Mestne občine Ljubljana, g. Zoran Janković. Skupaj z direktorjem Javnega zavoda Mladi zmaji, mag. Vojkom Vavpotičem, bosta nagovorila zbrane, slavnostno prerezala trak in podelila torto s prisotnimi.

Četrtni mladinski center Bežigrad otrokom in mladim nudi varne prostore, kjer se lahko med seboj srečujejo in aktivno ter organizirano preživljajo svoj prosti čas. Z namenom približanja aktivnosti prebivalcem bližnje lokalne skupnosti in drugim zainteresiranim, organiziramo v petek, 23. januarja 2015 med 14. in 19. uro, še dan odprtih vrat.

Za informacije o dogodku in ostala morebitna vprašanja se obrnite na Sandro Smiljanič ali Katarino Žugman, koordinatorki Četrtnega mladinskega centra Bežigrad, od ponedeljka do petka med 11. in 19. uro, na telefonsko številko: 051 659 030 ali 051 659 025 ter na elektronski naslov info@mladizmaji.si ali cmc.bezigrad@mladizmaji.si.

Pridružite se nam, veseli bomo vašega obiska!

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in ob delni finančni pomoči Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport - Urad RS za mladino.

Izvedba tega projekta je sofinancirana s strani Evropske komisije. Vsebina komunikacije je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.