O-STA

Podpis pogodbe za izvedbo sanacije Poslovnega centra Standard

Velenje, 27. februar 2015 - V torek, 3. marca 2015, bodo ob 10. uri v protokolarni sobi Mestne občine Velenje (Titov trg 1, Velenje; 2. nadstropje) župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, direktor za ekonomiko in finance podjetja Esotech, d. d., mag. Robert Hudournik, direktor podjetja Elektro Jezernik, d. o. o., Vlado Jezernik in direktor podjetja Krevzel Instalacije, storitve, d. o. o., Franc Krevzel podpisali pogodbo za izvedbo sanacije Poslovnega centra Standard.

Sanacija objekta se izvaja v okviru projekta "Poslovni center Standard", s katerim bomo zagotovili ugodne prostorske pogoje za razvoj podjetništva in spodbujali ustvarjanje novih delovnih mest v SAŠA regiji. V okviru projektnih aktivnosti kupujemo in obnavljamo prostore v objektu Standard (v skupni izmeri 1.846 m2), ki se nahaja neposredno ob glavni cesti v centru mesta. V njem bomo uredili poslovne prostore za mlada inkubirana podjetja, "co-working" prostor in pisarne za podjetniški inkubator.

Skupna vrednost projekta je 1.695.975,94 evrov, od tega bo Evropska unija prispevala 1.319.573,40 evra.

Na dogodku bodo poleg župana in direktorjev, ki bodo podpisali pogodbo sodelovali še direktor Uprave Mestne občine Velenje mag. Iztok Mori, vodja Urada za investicije in razvoj Alenka Rednjak, vodja Službe za razvojne projekte in gospodarstvo Karla Sitar in Rok Matjaž, sodelavec iz Službe za razvojne projekte in gospodarstvo.

Prijazno vabljeni, da se udeležite javnega podpisa pogodbe!

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje