O-STA

Telekom Slovenije prenovil pakete TopTrio, na optičnem omrežju zvišal prenosne hitrosti, naročnikom mobilnih in fiksnih paketov pa ponudil dodatne ugodnosti

Prenovljena ponudba paketov TopTrio Telekoma Slovenije uporabnikom na optičnem omrežju prinaša višje internetne hitrosti, vsem uporabnikom pa brezplačen najem prvega TV-komunikatorja ter enostavno uporabo z enotnim daljinskim upravljalnikom za TV-sprejemnik in komunikator. Ob tem v Telekomu Slovenije naročnikom paketov Top Trio omogočajo predplačniški mobilni internet za celo leto le za 12 eur in dodatne popuste (do 16 eur mesečno) za uporabnike, ki so ob paketu Top Trio tudi naročniki izbranih mobilnih storitev. S prenovljeno ponudbo so v Telekomu Slovenije tudi izenačili cene paketov TopSolo, TopDuo in TopTrio prek optike s cenami le-teh na bakrenem omrežju.

Prenovljeno ponudbo TopTrio tvorijo štirje osnovni paketi, in sicer TopTrio A, B, C in D, ki so uporabnikom na voljo na tehnologijah ADSL, VDSL in na optiki. Paketi vključujejo Internet SiOL, SiOL TV, TViN, Telefonijo SiOL, TViN Shrambo in opcijo Ogled nazaj za 3 dni. Starejšim uporabnikom je namenjen poseben paket TopTrio Penzion, ob tem pa v Telekomu Slovenije ponujajo tudi pakete TopSolo (ki vključujejo zgolj internetni dostop ali pa zgolj TV) in TopDuo, ki omogočajo poljubno kombinacijo interneta, TV in telefonije. Novost v ponudbi je univerzalni daljinec, ki omogoča enostavno upravljanje TV-sprejemnika in komunikatorja.

Paket TopTrio A za 35,95 evra mesečno omogoča internetni dostop s hitrostmi do 10 Mb/s na bakrenih in optičnih povezavah, ogled več kot 110 TV-programov ter 60 minut klicev; paket TopTrio B za 47, 95 evra mesečno vključuje internetni dostop s hitrostmi do 20 Mb/s na bakrenih povezavah in do 50 Mb/s na optičnih povezavah, več kot 135 TV-programov in 200 minut klicev, paket TopTrio C za 56,95 evra mesečno nudi internetni dostop s hitrostmi do 30 Mb/s na bakrenih povezavah in 100 Mb/s na optičnih povezavah, več kot 235 TV-programov, dva BOX-a ter 400 minut klicev, medtem ko paket TopTrio D za 99,95 evra mesečno zagotavlja internetni dostop s hitrostmi do 1 Gb/s na optičnih povezavah, več kot 220 TV-programov, dva BOX-a ter 1.000 minut klicev. Paket TopTrio Penzion za 35,95 evra mesečno nudi internetni dostop s hitrostmi do 4 Mb/s, več kot 110 TV-programov ter 300 minut klicev. Ob povezavi navedenih paketov z izbranimi mobilnimi paketi uporabniki prejmejo dodatne ugodnosti v obliki nižje mesečne naročnine pri izbranih fiksnih paketih in nižje mesečne naročnine ali podvojenih enot storitev pri izbranih mobilnih paketih.

Novi naročniki paketov TopTrio lahko prvih pet mesecev izkoristijo do 70 % nižjo naročnino, prav tako jim je na voljo 30-dnevno preizkusno obdobje paketa. Lahko pa se odločijo tudi za ugodnejši nakup izbranih izdelkov ali prejmejo bon za 200 evrov (ob vezavi za 24 mesecev) oz. za 100 evrov (ob vezavi za 12 mesecev), ki ga lahko unovčijo za nakup izbranega mobitela ali tablice.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.

###