O-STA

Razstava dragocenih nalivnikov

Nova poslovna revija Popolna pisarna vabi na otvoritveni večer razstave dragocenih nalivnih peres, ki bo danes, 13. marca ob 19. uri.

Gre za razstavo preciznih izdelkov najvišje kakovosti, katerih izdelava sloni na številnih patentih in dragih materialih. Zlati obročki in konice peres, diamanti, biserovina, sterling srebro, dragoceni les, ročno obdelane gravure in umetniške poslikave�... Resnična lepota z leti ne izgublja, ampak dobiva nove odtenke. Tako postajajo tudi nalivniki z leti vedno bolj dragoceni.

Razstavljeni eksponati bodo na ogled od 13. do 28. marca v galeriji poslovne komunikacije Pentla na Trstenjakovi 8 v Ljubljani (nasproti Gospodarskega razstavišča). Ogled bo možen od ponedeljka do petka med 10. in 16. uro. Sočasno bodo v galeriji Pentla potekali še drugi dogodki. Dodatne informacije: marketing@pentla.si

Na prvem tovrstnem dogodku v Sloveniji bo razstavljeno 32 eksponatov iz dveh zbirk. Na ogled bodo nalivniki številnih svetovno znanih blagovnih znamk kot so Krone, Marlen, Namiki, Caran d'Ache, Conway Stewart, Montblanc, Ancora, Parker, Pelikan, Faber Castell in Pilot.

Razstavo so omogočila podjetja XASTOR d.o.o., ki je poskrbel za tehnično varovanje, Inženiring Plus d.o.o., Valkarton d.d. in Jazon, oskrbovalec pisarn d.o.o.