O-STA

Predpomladni ŠiškaFreestyle - Aktivnosti urbane kulture za mlade

Ljubljana, 12. 3. 2015 - V ponedeljek, 16. 3. 2015, se v prostore CUK Kino Šiška seli drugi iz sklopa petih aktivnosti urbane kulture za mlade. ŠiškaFreestyle so delavnice in dogodki, ki potekajo v organizaciji Četrtnega mladinskega centra Šiška (Javni zavod Mladi zmaji), v sodelovanju z JZ Kino Šiška in Športnim centrom Urbanroof, enkrat mesečno, od februarja do maja, z veličastnim zaključkom v juniju.

Tokratna delavnica bo potekala v dvorani Komuna v dveh sklopih: med 16. in 17. uro bo potekala delavnica osnov breakea. Miha Šrime, učitelj iz Športnega centra Urban Roof, bo obiskovalce seznanil z vsemi štirimi elementi breakdance-a: "footwork", "toprock", "power move" in "freeze" ter jih naučil osnovnih preplesovanj.

Za glasbeno podlago in hude breakbite bo skrbel DJ Sunny Sun. Obiskovalcem bo približal DJanje; skupaj z njim bodo v drugem sklopu delavnice, od 17. do 18. ure, spoznavali osnove vrtenja plošč, mixanja, skrečanja in manipuliranja z ritmi. Dogajanje bo zabeleženo z videom in fotografijami, zato vabljeni, da se preizkusite tudi v vlogi režiserja, snemalca ali fotografa.

Na dogodek vabljeni vsi, ki želite deliti svoje ideje, ustvarjati ali le preživeti čas v sproščenem vzdušju.

Vstop je prost!

Za več informacij o dogodku in ostala morebitna vprašanja se obrnite na Ano Marinčič in Matejo Maver, koordinatorki Četrtnega mladinskega centra Šiška, na telefonski številki 051 659 028 ali 051 659 027, od ponedeljka do petka, med 11. in 19. uro ali na e - naslov: cmc.siska@mladizmaji.si.