O-STA

Synology je predstavil RackStation RS815+ in RS815RP+ ter DiskStation DS2415+

Kodiranje in hramba velikih količin podakov. Raste z razvojem podjetja.

Ljubljana, 16. Marec 2015 - Synology je predstavil nove RackStation RS815+, RS815RP+, in DiskStation DS2415+. Zmogljivi strežniki NAS so oblikovani za zagotavljanje hitrega kodiranja in preproste nadgradnje sistema, kakor tudi za hiter povratek vloženih sredstev v majhnih in srednje velikih podjetjih.


"RS815+, RS815RP+, in DS2415+ so trije pomembni dodatki v naboru izdelkov podjetja Synology. Njihove zmožnosti nadgradnje in hitrega kodiranja omogočajo profesionalnim uporabnikom centralizacijo deljenja in varnostnega kopiranja podatkov kot tudi upravljanje velikega nabora aplikacij v kodiranem, enotnem in pripravljenem za virtualizacijo hrambenem prostoru," je izjavil Michael Wang, produktni vodja v podjetju Synology Inc.

Vse tri modele poganja 2,4 GHz štiri-jedrni procesor z AES New Instructions kodiranjem, spominskimi moduli RAM, ki so razširljivi na 6 GB, štirimi Gigabit LAN vhodi, ki podpirajo Link Aggregation in s podporo za nadomestni način delovanja.

Hitrosti branja podatkov presegajo 389 MB/s pri modelih RS815+/RS815RP+ in 451 MB/s pri DS2415+, kar omogoča obdelovanje zahtev velikega števila uporabnikov hkrati. S kodiranimi datotekami RS815+ in RS815RP+ delujeta s hitrostjo branja 388 MB/s (11-krat hitreje od prejšnje generacije), DS2415+ pa dosega 451 MB/s (13-krat hitreje od predhodnika).

RS815+/RS815RP+ in DS2415+ je možno razširiti s pomočjo Synology RX415 in DX1215 razširitvenimi enotami. RS815RP+ je opremljen tudi z nadomestnim napajanjem. Vsi trije modeli, z uporabo večih mrežnih vhodov, podpirajo Synology High Availability, kar zagotavlja kar največjo zanesljivost delovanja, dosegljivost in odpornost naprav. Podpora za predpomnilnik SSD read/write uporabnikom še dodatno omogoča zvečanje pretoka in povečuje vrednost investicije. Strežniki so certificirani s strani VMware, Citrix, and Microsoft Hyper-V in jih je tako mogoče brez težav integrirati v virtualizacijsko okolje podjetja, kjer lahko prevzamejo vlogo zmogljivega centralnega prostora za hrambo.

RS815+, RS815RP+, and DS2415+ poganja DiskStation Manager (DSM), napreden in inovativen operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Z njegovim širokim naborom aplikacij, od varnostnega kopiranja do upravljanja omrežja, so novi strežniki primerni za zagotavljanje vseh osnovnih poslovnih storitev in omogočajo lažje in bolj produktivno delo. Synology je bil dve leti zapored (2013 in 2014) izbran za zmagovalca na natečaju "PCMag Business Choice Award ".

Za več informacij obiščite stran https://www.synology.com/en-global/.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si