O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Konferenca gospodarstvenikov

Velenje, 20. maj 2015 - Mestna občina Velenje bo jutri, 21. maja, in v petek, 22. maja, v Medpodjetniškem izobraževalnem centru (Koroška 62 a, Velenje) gostila 20 največjih podjetnikov iz Banja Luke (Republike Srbske, Bosne in Hercegovine), ki se bodo srečali s predstavniki večjih podjetij iz Šaleške doline.

Konferenco gospodarstvenikov bo jutri, v četrtek, 21. maja, ob 11. uri v veliki predavalnici Medpodjetniškega izobraževalnega centra odprl župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič. Glavni namen konference je predstavitev posameznih podjetij in iskanje možnosti medsebojnega gospodarskega poslovanja s ciljem, ustvariti nova delovna mesta ter povečati blagovno izmenjavo.

V petek, 22. maja 2015, ob 9. uri pa bo župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič v protokolarni sobi Mestne občine Velenje sprejel župana mesta Banja Luka Slobodana Gavranovića s sodelavci, ki si bodo po obisku ogledali tudi Muzej premogovništva Slovenije, projektni skupini pa se bosta sestali na operativnem srečanju na temo skupnega nastopa pri pridobivanju evropskih sredstev.