O-STA

Poslovni načrt: Brez kakovostnega ob razpisna sredstva in posojila

V podjetju DATA d.o.o. vam izdelamo kakovosten poslovni načrt, s katerim si lahko omogočite financiranje svoje poslovne ideje!

Poslovni načrt je nujen dokument vsakega podjetnika, saj z njim opredeli vizijo podjetja, njegovo poslanstvo in cilje , določi strategijo poslovanja podjetja, utemelji svojo podjetniško idejo in jo tako spravi korak bližje k realizaciji. Le-ta pa pride še kako prav, ko želi podjetnik svoje podjetje prijaviti na razpise za denimo javna (evropska ali slovenska) povratna/nepovratna sredstva, ali pa ko želi pri banki najeti posojilo, išče investitorja oziroma alternativni vir kapitala.

Ker je od kvalitete pripravljenega načrta odvisen uspeh pri pridobivanju finančnih sredstev, smo vam v podjetju DATA d.o.o. na voljo izkušeni strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami s področja marketinga, organizacije, računovodstva, davkov ..., da vam pomagamo pri pripravi ter izdelavi poslovnega načrta, prilagojenega vašim potrebam.

Želite svoje podjetje prijaviti na razpis, pa ne veste kako se lotiti iskanja aktualnih javnih razpisov? Vabljeni na brezplačni seminar Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Prijava na izobraževanje

Pripravila: Špela Grošelj, DATA d.o.o.

Povezava do članka: http://data.si/blog/2015/05/21/poslovni-nacrt-brez-kakovostnega-ob-razpisna-sredstva-in-posojila/