O-STA

Telekom Slovenije uporabnikom odslej prek mobilnega omrežja LTE/4G ponuja tudi paket TopTrio Brezžični

Ljubljana, 1. junij - Telekom Slovenije od 1. junija dalje uporabnikom ponuja novi naročniški paket storitev SiOL TopTrio Brezžični, ki prek omrežja LTE/4G omogoča internet, fiksno telefonijo in televizijo za 35,95 evra mesečno. Navedena rešitev, ki vsebuje neomejen prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, je namenjena uporabnikom na območjih, kjer vzpostavitev fiksnega priključka ni možna, je pa na voljo mobilni signal LTE/4G.

Naročniški paket TopTrio Brezžični je namenjen uporabnikom na lokacijah, kjer trenutno ni možnosti širokopasovnega fiksnega dostopa ali pa je le-ta v izgradnji, ob tem pa je na voljo mobilni signal Telekoma Slovenije LTE/4G. Mesečna naročnina znaša 35,95 evra, vključuje pa neomejen prenos podatkov (brez principa pravične uporabe), SiOL TV s programsko shemo Enostavna ter telefonijo SiOL z eno telefonsko številko in 60 minut pogovorov v vsa slovenska fiksna omrežja. Hitrost dostopa do interneta je do 10 Mbit/s v smeri proti uporabniku in do 2 Mbit/s v smeri od uporabnika. Uporabniki lahko za doplačilo 9 evrov mesečno nadgradijo programsko shemo v Mega enostavna (prek 75 programov), prav tako so z doplačilom na voljo programske opcije Eksplozivni, Nogomet in Videoteka HBO GO, pa tudi dodatna telefonska številka.

Ob naročilu paketa TopTrio Brezžični uporabniki prejmejo brezplačni najemni LTE-usmerjevalnik Fritzbox 6840 LTE, IPTV-komunikator Box S in zunanjo anteno, ki je obvezni sestavni del paketa. Zunanjo anteno uporabniki prejmejo le za 1 evro.

Naročniki imajo v okviru paketa TopTrio Brezžični brezplačno na voljo tudi storitve TViN in TViN Shrambo (5 GB), ob tem pa še 4 poštne predale (1 GB), ki so protivirusno zaščiteni.

Telekom Slovenije z uvedeno novostjo postavlja enega od mejnikov v razvoju telekomunikacij, saj gre za nov korak k še večji neodvisnosti storitev od posameznih tehnologij. Platforma ter celotna zasnova arhitekture, razvoj omrežja za dostavo vsebin, integracija sistemov ter razvoj zalednih sistemov za upravljanje storitve in vsebin, ki so na voljo, so rezultat znanja strokovnjakov Telekoma Slovenije. Telekom Slovenije je med prvimi operaterji, ki je navedeno rešitev komercialno ponudil uporabnikom.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.