O-STA

Hitachi postal partner podjetja RRC BT d.o.o. v Sloveniji

Ljubljana, maj 2015 - Podjetje RRC BT d.o.o., eden glavnih distributerjev visokotehnološke opreme in storitev je sklenilo partnerstvo s podjetjem Hitachi, eno vodilnih družb na svetu na področju podatkovnih sistemov. Podjetje RRC BT d.o.o. je tako poleg ostalih visokotehnoloških partnerjev (vendorjev), postalo tudi distributer za Hitachi podatkovne rešitve.

"Podjetje Hitachi Data Systems hitro prerašča svojo vlogo ponudnika tehnologij za shranjevanje podatkov. Svojim strankam pri doseganju njihovih poslovnih in družbenih ciljev zagotavljajo dobro premišljeno podporo z razširjanjem strokovnega znanja in ponudbe, ki tako vključuje Internet Stvari (Internet of Things), operativno tehnologijo ter podatkovno analitiko in analitiko 'machine-to-machine'. Vse to je za javne organizacije pa tudi tiste v zasebnem sektorju vedno bolj pomembno," je povedal Vernon Turner, višji podpredsednik oddelka sistemov za podjetja in raziskovalni sodelavec na področju Interneta Stvari (Fellow for The Internet of Things) pri družbi IDC. "V svetu, kjer silovita rast količine podatkov ter stopnje zapletenosti IT-sistemov in organizacij pogosto povzroča zaostanek v poslovni rasti, imajo ponudniki, ki zmorejo olajšati pot do vzpostavitve organizacije, ki temelji na podatkih, dobre možnosti za razširitev tržnega deleža in izboljšanje prepoznavnosti."

O podjetju Hitachi Data Systems

Hitachi Data Systems, odvisna družba v polni lasti družbe Hitachi, Ltd., ponuja informacijsko tehnologijo, storitve in rešitve, ki podjetjem pomagajo nižati stroške informacijske tehnologije, izboljšati prilagodljivost ter razvijati inovacije na področju informacij ter tako tudi spreminjati svet. Našim izdelkom, storitvam in rešitvam zaupajo največja svetovna podjetja, kar vključuje več kot 70 % podjetij na lestvici Fortune 100 ter 80 % podjetij na lestvici Fortune Global 100. Obiščite nas na http://www.hds.com.

O podjetju Hitachi, Ltd.

Hitachi, Ltd. (TSE: 6501), ki ima sedež v Tokiu na Japonskem, s svojo talentirano ekipo in obsežnimi izkušnjami na globalnem trgu razvija inovacije, ki ponujajo odgovore na družbene izzive. Konsolidirani izkaz prihodkov podjetja v fiskalnem letu 2013 (ki se je končalo 31. marca 2014) je znašal 9,616 milijarde jenov (93,4 milijarde dolarjev). Pri Hitachiju se bolj kot kadar koli prej osredotočajo na družbene inovacije, kar vključuje infrastrukturo, informacijske in telekomunikacijske sisteme, energetske sisteme, gradbeno mehanizacijo, visokofunkcionalne materiale in komponente, avtomobilske sisteme, sisteme za zdravstveno oskrbo in drugo. Za več informacij o podjetju Hitachi obiščite spletno stran podjetja na naslovu http://www.hitachi.com.

O podjetju RRC BT d.o.o.

Podjetje RRC je bil ustanovljeno daljnega leta 1992, s sedežem v Moskvi, v Rusiji. Po 20 letih delovanja se podjetje RRC lahko pohvali s prisotnostjo v 18 državah v katerih skupaj deluje 21 pisarn. RRC deluje na pan-evropski regionalni a hkrati lokalni ravni, kar omogoča številne tržne prednosti zaradi velikosti in mednarodne prisotnosti a hkrati prilagoditev zakonom in stanju potreb na vsakem lokalnem trgu, kjer je prisotna RRC - jeva pisarna. Strateški uspeh RRC-ja izhaja iz izkušenj in prepoznavanja trga na katerem deluje. K vsakemu projektu podjetje RRC pristopa individualno, združuje strokovno znanje in izkušnje, kar omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti ob množici konkurentov na trgu. Podjetje RRC povezuje svoje partnerje z vodilnimi svetovnimi visokotehnološkimi proizvajalci in na ta način ponuja končnim uporabnikom celovito ponudbo naprednih rešitev z dodano vrednostjo, optimalno dobro ceno in vso ustrezno podporo.

Kontaktna oseba RRC BT d.o.o.

Siniša Kovač, e-mail: sinisa@rrc-bt.com