O-STA

Synology je prejel nagradi Golden Award in Best Choice Award na sejmu Computex 2015

Ljubljana, 3. 6. 2015 - Synology usmerjevalnik RT1900ac je prejel nagrado Golden Award na sejmu Computex 2015 v kategoriji "Komunikacije". Nagrado je prejel skupaj s še 8 izdelki, ki so bili izbrani med skoraj 450 prijavljenimi. V kategoriji "Podatkovne shrambe" pa je strežnik NAS RackStation RC18015xs+ prejel nagrado Best Choice Award.

Best Choice Award podeljuje komisija strokovnjakov, izbranih iz tehnološke industrije, akademske skupnosti, medijev in vladnih organizacij. Nagrada je namenjena izdelkom, ki pomembno zaznamujejo napredek in postavljajo nove standarde v razvoju tehnologije. Synology je bil počaščen s tem priznanjem že peto leto zapored.

Synology Router RT1900ac je izjemno zmogljiv brezžični usmerjevalnik z 802.11ac in 2,4/5 GHz dvo-pasovno povezljivostjo. Operacijski sistem Synology Router Manager, je opremljen s prvim vmesnikom na tržišču usmerjevalnikov, ki spominja na običajna namizja. Odlikuje ga množica zmogljivih orodij, med drugim preprosta namestitev, starševski nadzor in napreden nadzor prometa s storitvijo QoS (kakovost storitve) na nivoju aplikacij. Uporabnikom je za brezplačen prenos in namestitev na voljo bogat izbor dodatnih programov, ki omogočajo ljubiteljem večpredstavnosti in tudi administratorjem omrežij zmogljivosti, ki presegajo preproste lastnosti usmerjevalnikov.

Strežnik NAS RC18015xs+ odlikuje zasnova visoke dosegljivosti, tehnologija za izdelavo predoglednih sličic naslednje generacije in možnost nadgradnje kapacitete do zmogljivosti 1 petabajta. Ponuja varno, zanesljivo in izjemno zmogljivo rešitev za podjetja, ki potrebujejo neprekinjeno storitev. Kombinacija dveh RC18015xs+ povezanih v gručo, omogoča samodejno Aktivno/Pasiven sistem za zagotavljanje neprekinjenega delovanja. Kot prvi strežnik v svojem razredu, ki omogoča Btrfs datotečni sistem, RC18015xs+ prinaša vrhunsko tehnologijo izdelave predogledov za učinkovito in prilagodljivo varnostno kopiranje podatkov. Arhitektura skupnega hrambenega prostora izključuje potrebo po replikaciji podatkov v omrežju in tako drastično zmanjšuje stroške uporabe.

Synology predstavlja nagrajene izdelke na letošnjem sejmu Computex 2015, ki poteka med 2. in 6. junijem na Tajvanu. Obiskovalci si boste lahko ogledali tudi najnovejši operacijski sistem DSM 5.2, ki prinaša napreden zasebni oblak in strategije varnostnega kopiranja ter virtualizacije za posameznike in podjetja, predstavil bo pa tudi lastno NVR rešitev, vključno s programsko opremo Surveillance Station 7.0 in VS360HD, idealno zamenjavo za osebni računalnik v sistemu video nadzora.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si