O-STA

V NLB Centru inovativnega podjetništva je včeraj naziv Najpodjetniške ideje 2015 prejela ekipa podjetja Vastok (celovito sporočilo za javnost)

5. junij 2015

Najpodjetniška ideja je uredniški projekt poslovnega dnevnika Finance, ki v sodelovanju s Finance Akademijo že 12 let zapored spodbuja podjetništvo in inovativnost. Letos so najpodjetniške ideje združili z inovativnim prostorom in zmagovalca razglasili v NLB Centru inovativnega podjetništva, kjer je potekala zaključna prireditev. NLB pa je, skupaj z Generalijem in Simobilom, akcijo podprla tudi kot osrednji sponzor.


Zmagovalka izbora je postala ekipa podjetja Vastok, pod vodstvom Danijela Hubmana in njihova personalizirana ekološka kozmetika AlpStories.

Zbrane goste in sodelujoče je v novem NLB Centru inovativnega podjetništva pozdravil Gregor Sakovič, vodja centra, nagovoril pa jih je tudi Blaž Brodnjak, član uprave NLB, ki je zmagovalcu akcije tudi izročil pokal. Ob tej priložnosti sta oba poudarila, da NLB podpira vse vrste podjetništva v Sloveniji, z odprtjem NLB Centra inovativnega podjetništva pa je v prestolnici na voljo prostor, kjer se bodo mladi podjetniki lahko srečevali in jih povabila, da izkoristijo vso infrastrukturo, ki jo le-ta ponuja.

Kot je povedal zmagovalec večera, so ključ za uspeh še tako dobre ideje vedno ljudje. V NLB si želimo novi NLB Center inovativnega podjetništva napolniti tako z enimi kot drugimi ter preko dogodkov in podpornega okolja spraviti čimveč malih podjetij na raven srednjih zato, da bodo lahko začeli tvorno prispevati gospodarstvu in družbi.

Podjetju Vastok čestitamo za inovativno idejo, ki jim je prinesla zmago na letošnjem izboru.

NLB Korporativno komuniciranje

Vsa sporočila za javnost