O-STA

Z Mladimi zmaji na poletne počitnice!

Ljubljana, 8. 6. 2015 - V Javnem zavodu Mladi zmaji tudi med letošnjimi poletnimi počitnicami organiziramo aktivnosti za mlade Ljubljančane, stare med 10 in 18 let. Mesec julij bo tematsko obarvan kot mesec dogodivščin, mesec avgust pa se bo mladim približal kot mesec pustolovščin.

Mladi se bodo družili na izletih v Pustolovskem parku Betnava, vodnem zabavišču Aqualuna (Podčetrtek), se vozili s hitrim čolnom ob slovenski obali, kopali v Fiesi, na Bledu in v Čateških toplicah ter bili drzni na zorbingu v Radovljici. Najbolj pogumni se bodo odpravili na športni tabor, preizkušali spretnosti na MEPI taboru v Bohinjski Beli ali se predajali sončnim žarkom na taboru v Piranu.

Za vse aktivnosti je potrebna predhodna prijava v najbližjem četrtnem mladinskem centru!

Ob aktivnostih, ki se bodo odvijale na prostem, bodo vzporedno potekale tudi aktivnosti v Četrtnih mladinskih centrih Bežigrad, Črnuče, Šiška in Zalog, ki bodo v času počitnic odprti vsak delavnik, od 10. do 18. ure. Prostočasne delavnice bodo potekale tudi v Četrtnih skupnostih Golovec (julij) in Posavje (julij in avgust).

Aktivnosti v Četrtnih mladinskih centrih in v Četrtnih skupnosih bodo za udeležence brezplačne, za tabore in izlete pa bomo pobirali simbolične prispevke (30 eur tabor, 5 eur izlet).

Za dodatne informacije o posameznih aktivnostih v Četrtnih mladinskih centrih se obrnite na koordinatorja počitniških aktivnosti Simona Rajšpa, na telefonsko številko 051 659 027 oz. e-naslov: simon.rajsp@mladizmaji.si ali info@mladizmaji.si, vsak delavnik med 11. in 19. uro. Dodatne informacije o aktivnostih v Četrtnih skupnosti dobite na spletni strani www.mladizmaji.si ali na e-naslovu lea.cor@mladizmaji.si (ČS Golovec) oz. veronika.kac@mladizmaji.si (ČS Posavje).

Četrtni mladinski center Bežigrad; Vojkova 73, www.bezigrad.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Črnuče; Dunajska 367, www.crnuce.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Šiška;Tugomerjeva 2, www.siska.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Zalog; Zaloška 220, www.zalog.mladizmaji.si

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in ob delni finančni podpori MDDSZEM in URSM MIZŠ. Izvedba tega projekta je sofinancirana tudi s strani Evropske komisije. Vsebina komunikacije je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.