O-STA

Kyocera je predstavila zmogljiv A3 tiskalnik za delovne skupine

Ljubljana, 9. junij 2015 - Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila tiskalnik Ecosys P4040dn, ki bo kos novim izzivom v poslovnih okoljih. Črnobeli A3 tiskalnik s hitrostjo tiskanja 40 strani na minuto je hitra in kompaktna naprava s paleto možnosti za ravnanje s papirjem in je idealna izbira za delovne skupine, ki potrebujejo širok izbor različnih velikosti izpisov in obširen nabor možnosti varovanja dokumentov.

Ecosys P4040dn je naslednik uspešnega modela FS-6970dn in se ponaša z obilico novih možnosti. Najboljšo vrednost uporabnikom zagotavljata ugodna nabavna cena naprave in nizka cena na izpis. Tiskalnik podpira kombinacijo različnih tipov medijev in papirja velikosti od A6 do A3, tako iz vgrajenih predalov kot tudi iz večnamenskega predala. Štirje dodatni predali za papir omogočajo prilagodljivo ravnanje z mediji, v kombinaciji s skupno kapaciteto 2.600 listov pa bo naprava kos kateremu koli tiskalniškemu opravilu.

Berthold Hurtz, produkt vodja v podjetju Kyocera Document Solutions Europe je izjavil: "Ecosys P4040dn je produktiven in zanesljiv delovni konj. Zelo zmogljiv tiskalniški krmilnik zmore podpreti do 150.000 izpisov na mesec; precej več kot običajno pričakovanih 5.000 na mesec. Kot običajno pri Kyoceri, izdelki Ecosys, s komponentami z dolgo življanjsko dobo in ednstvenim Kyocerinim bobnom, ki zdrži najmanj 500.000 izpisov, izpolnjujejo okoljsko zavezo. Naprava je namenjena široki paleti uporabnikom, z njo bodo zadovoljni v delovnih skupinah organizacij vseh velikosti. Povečana hitrost in odlična kakovost izpisov P4040dn, zagotavljata celo najzahtevnejšim uporabnikom, na primer gradbenih podjetjem ali vladnim organizacijam, da bodo zadovoljni s kakovostjo izpisov.

"P4040dn se ponaša z zmanjšano skupno porabo energije in najnižjimi stroški tiskanja v svojem razredu. Celo ohišje je 15% manjše, kar, z možnostjo pakiranja večih naprav v pošiljkah, pomembno zmanjšuje skupni ogljični odtis," je s komentarjem glede Kyocerine okoljske zaveze dodal Hurtz.

Imejte svoje občutljive podatke pod nadzorom

Varnost dokumentov je vse bolj pomembna, še posebej v okoljih kjer si več uporabnikov deli iste naprave. Zato je Ecosys P4040dn opremljen s paleto naprednih varnostnih lastnosti. PrivatePrint omogoča tiskanje na zahtevo, ki je nadzorovano preko alfanumerične tipkovnice in dodatnih možosti, kot so na primer čitalniki kartic za avtentikacijo in pripomočki za varnost podatkov, ki ščitijo občutljive podatke podjetja na nivoju posamezne naprave. Podatke je za maksimalno zaščito možno tudi samodejno brisati s trdega diska tiskalnika.

Ecosys P4040dn je v prvi vrsti namenjen gospodarskim panogam, kot so na primer bančništvo, računovodska podjetja ali gradbeništvo, kjer je povezava z različnih lokacij nujna. Kyocerina mobilna aplikacija in zmožnosti naprav z AirPrint in Mopria (Mobile Printing Alliance zagotavljajo resnično mobilnost za uporabnike in preprost način za hitro tiskanje na katerikoli napravi.

###

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si