O-STA

Nova Synology DiskStation DS215+ in DS715

Izjemna hitrost z odličnimi zmogljivostmi

Ljubljana, 11.6.2015 - Synology je predstavil nova modela DiskStation DS715 in DS215+. Oba nudita prostor za dva diska. DS715 je nadgradljiv strežnik NAS, ki je opremljen s 4-jedrnim procesorjem, medtem ko DS215+ poganja 2-jedrni. Strežnika sta zasnovana tako, da ponujata celovito rešitev NAS v kompaktni obliki. Strojni način enkripcije bo v veliko pomoč malim in srednje velikim podjetjem, ki potrebujejo varno hrambo, zaščito in deljenje podatkov.

"Delovne skupine v manjših podjetjih imajo vedno večje potrebe, zato jim omogočamo zanesljivo in zmogljivo rešitev za hrambo, ki bo hkrati kar najmanj bremenila njihove proračune. DS715 in DS215+ prinašata zmogljivost, zanesljivost in kodiranje podatkov za ugodno ceno," je dejal Chad Chiang, produktni vodja v podjetju Synology Inc.

Z 1,4 GHz 4-jedrnim procesorjem in 2 GB spomina, DS715 prinaša velike hitrosti prenosa z več kot 216 MB/s branja in 142 MB/s zapisovanja podatkov z možnostjo Link Aggregation. Branje kodiranih podatkov, po zaslugi strojnega načina enkripcije, poteka s hitrostjo 205 MB/s.

DS215+ poganja 1,4 GHz dvojedrni procesor z možnostjo Link Aggregation. Tako dosega hitrosti branja do 210 MB/sek oziroma do 140 MB/sek pri pisanju ob uporabi RAID 1 konfiguracije v okolju Windows. Strojni način enkripcije zagotavlja hiter prenos kodiranih podatkov, ki dosega hitrosti branja do 145 MB/sek.

DS715 podpira način Synology High Availability, omogoča redundančni način v primeru nepričakovanih napak omrežja in, za kar največjo možno zanesljivost sistema, zagotavlja neopazen prehod med strežniki v gruči. V vlogi robustnega strežnika NVR, ki podpira nadzorno postajo, DS715 zagotavlja centralizirano podporo za nadzor in upravljanje do 30 IP kamer (900 FPS @ 720p). Z rastjo poslovanja je mogoče strežnik sproti nadgrajevati, z razširitveno enoto DX513 ga je možno nadgraditi na do 7 diskov.

DS215+ je zasnovan za neprekinjeno delovanje. Namestitev diskov je preprosta, delovanje sistema pa zanesljivo, saj je vstavljanje diskov izvedljivo brez uporabe orodja, nudi podporo za pretikanje diskov med delovanjem, opremljen pa je z dvema gigabitnima mrežnima priključkoma s podporo za neprekinjeno delovanje. Za hitrejše delovanje sistema in razširitev možnosti z zunanjimi enotami za hrambo, je opremljen tudi z dvema vhodoma USB 3.0 in enim eSATA.

DS715 in DS215+ poganja DiskStation Manager (DSM) 5.2, najbolj napreden in intuitiven operacijski system, ki deluje na osnovi spletnega vmesnika; prinaša širok nabor aplikacij, ki omogočajo lažje in bolj produktivno delo. Synology je zmagal na natečaju "PC Mag Business Choice Award", saj je prejel najvišje ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, skupno vrednostjo in verjetnostjo, da bi ga uporabnik priporočil.

Za več informacij o DS215+ obiščite https://www.synology.com/products/DS215+.

Za več informacij o DS715 obiščite https://www.synology.com/products/DS715.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si