O-STA

Telekom Slovenije odslej s paketom, ki v eni mesečni naročnini združuje mobilne storitve, fiksni širokopasovni dostop, televizijo in fiksno telefonijo

Ljubljana, 17. junija - Telekom Slovenije bo jutri, v četrtek, 18. junija, uporabnikom ponudil novi naročniški paket Modri, ki v eni mesečni naročnini združuje štiri storitve, s katerimi uporabniki pokrijejo vse svoje komunikacijske potrebe: mobilne storitve, fiksni širokopasovni dostop, televizijo in fiksno telefonijo. Mesečna naročnina za paket Modri, ki med drugim vključuje optični dostop do interneta s hitrostmi do 100/20, neomejene pogovore v mobilnem in fiksnem omrežju, 3 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije, promocijsko pa tudi programsko shemo Mega HD in neomejene klice prek fiksne telefonije v države EU, je 59,95 evra. Vsem novim naročnikom fiksnih storitev, ki bodo naročniško razmerje sklenili do 31. avgusta letos, Telekom Slovenije za določeno obdobje prizna še 5 evrov popusta.

Paket Modri pri uporabi mobilnih storitev omogoča neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejena sporočila ter 3 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Ob tem paket vključuje še neomejene klice prek fiksne telefonije v vsa slovenska omrežja, promocijsko do konca avgusta pa tudi v države EU, internetni dostop prek optičnih povezav s hitrostmi 100 Mbit/s do uporabnika in 20 Mbit/s od uporabnika (ali do 20/1 VAR na adsl2+, do 30/5 VAR na vdsl2b in 50/20 na OŠO) ter storitev televizije. Naročniki, ki bodo naročniško razmerje za paket Modri sklenili do konca letošnjega avgusta, bodo imeli vklopljeno brezplačno nadgradnjo v programsko shemo Mega HD (sicer je vključena programska shema Standard) z več kot 215 programi, ki jo bodo lahko po želji brezplačno podaljševali vsaka dva meseca. V paket je vključen brezplačni najem prvega TV-komunikatorja, naročniki pa imajo možnost, da v naročniško razmerje za 10 evrov mesečno vključijo tudi dodatno mobilno številko.

V akcijskem obdobju od 18. junija do 31. avgusta 2015 bodo novi naročniki fiksnih širokopasovnih storitev Telekoma Slovenije, ki bodo sklenili naročniško razmerje za paket Modri z vezavo, prejeli poseben popust. Naročniki ob vezavi za 24 mesecev prejmejo popust na mesečno naročnino v višini 5 evrov (naročnina s popustom: 54,95 evra) za prvih 12 mesecev, ob vezavi za 12 mesecev pa prejmejo navedeni popust za 4 mesece.

Naročniško razmerje za paket Modri lahko do 31. avgusta 2015 sklenejo novi ali obstoječi naročniki storitev Mobitel in/ali SiOL, ki so zasebni uporabniki. Storitve, ki jih paket omogoča, vključno z brezplačnimi klici prek fiksne telefonije v države EU in programsko shemo Mega HD, pa lahko nato uporabljajo do nadaljnjega.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.
.