O-STA

Synology je predstavil RS18016xs+ in RX1216sas: Skalabilen in združljiv strežnik NAS za zahtevna podjetja

Ljubljana, 10. julij 2015 - Synology je predstavil RS18016xs+ in razširitveno enoto RX1216sas z neprimerljivimi zmožnostmi pretoka podatkov, obširnimi možnostmi razširitve in obnavljanjem podatkov v izbranem trenutku za velika podjetja.

"RS18016xs+ pripada novi generaciji strežnikov NAS in ga je možno nadgraditi na več kot 1 PB hrambenega prostora. S poenostavljeno strategijo hrambe in varnostnega kopiranja je naprava idealna izbira za podjetja, ki potrebujejo stroškovno učinkovito, nadgradljivo in sodobno rešitev za hrambo podatkov" , je izjavil Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc.

RS18016xs+ prinaša naslednje napredne tehnologije:

· Ekstremna zmogljivost: z več kot 3.900 MB/s in 348.000 IOPS pretoka, RS18016xs+ brez težav zagotavlja podporo hrambi in uporabi programja stotinam uporabnikov. S strojnim kodiranjem se RS18016xs+ ponaša s hitrostjo preko 3.000 MB/s pretoka kodiranih map, kar zagotavlja varnost podatkov brez velikega zmanjšanja kakovosti delovanja sistema.

· Obnavljanje podatkov v izbranem trenutku: RS18016xs+ prinaša tehnologijo izdelave posnetkov stanja, ki omogoča podjetjem samodejno izdelavo kopij dokumentov vsakih 5 minut, ne da bi pri tem obremenjevali sistemske vire. Obenem omogoča tudi prilagajanje politike pomnjenja varnostnih kopij z do 256 urnih, dnevnih ali tedenskih verzij.

  • Visoka dosegljivost: s podporo za Synology High Availability, kot tudi s številnimi redundančnimi strojnimi komponentami, vključno s podatkovnimi potmi, napajalniki in ventilatorji, ter štirimi mrežnimi vhodi s podporo za neprekinjeni način delovanja, vam bo RS18016xs+ praktično kadarkoli na voljo.
  • Pripravljen na prihodnost: RS18016xs+ prvotno podpira 6Gb/s SAS/SATA III tehnologijo in ga je mogoče nadgraditi z do 32GB ECC RAM spominom z zmogljivostjo 10GbE za zagotavljanje maksimalne združljivosti in povratka na vložena sredstva.
  • Nemotena nadgradljivost: v primeru, da se približate zmožnostim hrambenega prostora na Synology RS18016xs+, ponuja razširitvena enota Synology RX1216sas preprost način za takojšnjo nadgradnjo. Z dodajanjem do 14 enot RX1216sas lahko ustvarite gručo s 180 diskovnimi pogoni, ki jo upravljate iz ene same vstopne točke.

RS18016xs+ in RX1216sas poganja DiskStation Manager (DSM) 5.2, najnaprednejši in intuitiven operacijski system, ki deluje na osnovi spletnega vmesnika; prinaša širok nabor aplikacij, ki omogočajo lažje in bolj produktivno delo. Synology je zmagal na natečaju "PC Mag Business Choice Award", saj je prejel najvišje ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, skupno vrednostjo in verjetnostjo, da bi ga uporabnik priporočil.

RS18016xs+ in RX1216sas sta podprta s Synologyjevo 5-letno garancijo in Synology Replacement Services (SRS) za izbrano regijo.

Za dodatne informacije, prosimo obiščite https://www.synology.com/products/RS18016xs+ .

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si