O-STA

Citrix je ponovno v vrhu seznama ponudnikov rešitev za omogočanje poslovne mobilnosti podjetij

Citrix je vodilni ponudnik optimizacije poslovnih procesov z virtualizacijo, mreženjem, strežniškimi oblaki ter upravljanjem mobilnih naprav, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je poleti 2015 obvestil, da se je po Gartnerjevih analizah spet uvrstil v vrh seznama ponudnikov rešitev za omogočanje poslovne mobilnosti podjetij - "2015 Magic Quadrant for Enterprise Mobility Management (EMM) Suites", kar pomeni da ima Citrix po mnenju tržnih analitikov tako polno vizijo kaj bi produkt moral biti, kot tudi zmogljivosti za realizacijo te vizije. To je rešitev XenMobile (enterprise mobility management solution), najbolj obsežna in vsestransko prilagodljiva rešitev za upravljanje naprav, aplikacij in podatkov za potrebe mobilno usmerjenega podjetja.

Ta ista rešitev podjetja Citrix pa je vodilna v svojem področju tudi po mnenju analitikov podjetja Forrester Research inc.

Citrix: "We believe our leadership position in the Gartner Magic quadrant for Enterprise Mobility Management for four consecutive years reflects our commitment and innovation in EMM, and strong ability to help customers execute their larger secure workspace delivery initiatives. At Citrix, we are focused on the value we provide customers, empowering them to transform their business as they partner with us on their mobility journey."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.citrix.com/news/announcements/jun-2015/citrix-named-a-leader-in-the-magic-quadrant-for-enterprise-mobil.html

### ### ###

O podjetju Citrix

Citrix je informacijsko podjetje, ki že dlje časa uspešno vodi tržišča na področjih virtualizacije, mreženja in oblačne infrastrukture. Njihov cilj je omogočiti ljudem boljše delo, sodelovanje in več produktivnosti s ponujanjem naprednih orodij in novih pristopov za prilagodljiva delovna okolja. S pomočjo njihovih rešitev lahko informacijski oddelki in ponudniki storitev gradijo, upravljajo in varujejo navidezna in mobilna delovna okolja za zagotavljanje brezhibne dobave aplikacij, namizij, podatkov in storitev - za vsakogar, na katero koli napravo, preko katerega koli omrežja ali strežniškega oblaka.

Leta 2014 praznuje Citrix 25 letnico inovacij za enostavnejšo informatiko in večjo produktivnost uporabnikov s prilagodljivejšimi in bolj mobilnimi načini dela. Te rešitve so dandanes v aktivni rabi v več kot 330.000 organizacijah po vsem svetu, z več kot 100 milijoni uporabnikov. Podjetje ima sedež na vzhodni obali ZDA v zvezni državi Florida v okolici glavnega mesta Miami. In še kot zanimivost - ustanovitelj je bivši razvojni inženir podjetja IBM, ki je svoje podjetje najprej poimenoval Citrus, ker pa je ta naziv že bil registriran, je iz besed Citrus in UNIX skoval ime Citrix.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.citrix.com


Dodatne informacije:
Matic Knuplež, inženir IT varnosti
matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com