O-STA

Pri vodenju je identiteta pomembna: THE FOCUS Egona Zehnderja raziskuje, kako dobri voditelji preobrazijo sebe in svoje organizacije

14. september
LONDON - (BUSINESS WIRE) - Egon Zehnder, eno najboljših podjetij na svetu na področju iskanja vodilnih kadrov in svetovalnih storitev, je danes izdalo 26 izdajo svoje vodstvene revije, THE FOCUS. Ta letna številka raziskuje vodenje skozi pogled identitete, ki odseva vedno večje zavedanje, da sta karakter in osebnost ključnega pomena za dobro vodenje - veliko bolj kot spretnosti in rezultati.

"Identiteta ni nespremenljiva. Vedno se spreminja, navdahnjena z zmožnostjo prilagajanja in osebnostne rasti vzdržuje tempo z nenehno spreminjajočim se okoljem in inherentnimi izzivi," je dejal Damien O'Brien, direktor Egon Zehnderja in izdajatelj revije THE FOCUS. "Vedno bolj je jasno, da je pri vodenju najpomembnejši človeški faktor," je dodal. "Sposobnost, da sodeluješ, navdihneš druge in jih znaš prepričati je osrednjega pomena, ko želiš spodbuditi pozitivne spremembe."

Izdaja vsebuje članke in poglobljene intervjuje z izkušenimi vodji iz različnih sektorjev in okolij. Prvi članki in videi, ki so na voljo na internetu, zajemajo pogovore s tremi direktorji: z Marisso Meyer iz Yahoo!, z Jørgenom Vigom Knudstorpom iz LEGO Group in s Sonio Cheng iz Rosewood Hotel Group. Ogledate si lahko tudi dialog o razburljivosti vodenja med Jillian Ellis, glavno trenerko ameriške ženske nogometne reprezentance, ki je osvojila naslov svetovnih prvakinj, in direktorjem The New York Times Company, Markom Thompsonom.

Vodilni kadri so danes soočeni z vse večjo kompleksnostjo in močno nepredvidljivostjo; njihova sposobnost vodenja in odzivanja na spremembe definira njihov uspeh. "Veliki voditelji ne le sprejmejo to popotovanje samospoznavanja in osebnostne rasti, ampak tudi sprejmejo izziv oblikovanja in preoblikovanja identitete organizacije, ki jo vodijo, da bi dosegli trajni učinek v tem uničevanem svetu," je dodal O'Brien.

Tiskano izdajo revije bodo spremljali tudi video posnetki, ki so na voljo ekskluzivno na YouTube kanalu Egon Zehnderja v seriji In Dialogue With. THE FOCUS je na voljo v aplikaciji Egon Zehnder Publications app v trgovinah App Store in Google Play.

O Egon Zehnderju

Egon Zehnder, eno najboljših podjetij na svetu na področju iskanja vodilnih kadrov in svetovalnih storitev, je bilo ustanovljeno leta 1964 in ima več kot 400 svetovalcev v 69 izpostavah v 41 državah. Podjetje zagotavlja iskanje vrhunskih vodilnih kadrov, iskanje direktorjev in svetovanje, nadaljevanje vodenja in svetovanje družinskim podjetjem kot tudi ocenjevanje vodenja in razvoj najbolj spoštovanih organizacij na svetu. Med strankami Egona Zehnderja so tako velike korporacije kot tudi nastajajoča in hitro rastoča podjetja, družinska podjetja in podjetja v zasebni lasti, vladni organi, regulatorji in večje izobraževalne in kulturne organizacije. Za več informacij obiščite www.egonzehnder.com in postanite naš sledilec na LinkedInu and Twitterju.

Originalna verzija tega sporočila je na voljo na strani businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150914005637/en/


Kontakti

Za medije:

Sandra Galvin
Vodje marketinga in komunikacij v ZDA
T: +1 212 519 6103
E: sandra.galvin@egonzehnder.com

ali

Hilary Crnkovich
Vodja globalnega marketinga in komunikacij
T: +1 312 260 8978
E: hilary@egonzehnder.com
Vir: Egon Zehnder