O-STA

Za SiOLove naročnike cenejše deskanje na Hrvaškem

SiOL odslej svojim naročnikom po dogovoru s hrvaškim HINETom zagotavlja posebno ugodnost, in sicer dostop do interneta na Hrvaškem po lokalni tarifi, kar SiOLovim naročnikom omogoča cenejše deskanje tudi v času dopustovanja.

Veliko SiOLovih naročnikov preživlja počitnice na Hrvaškem in želi ohraniti poslovne ali zasebne stike preko interneta tudi v tem času. Zato SiOL svojim naročnikom zagotavlja posebno ugodnost, in sicer cenejše deskanje po spletu na Hrvaškem. Lokalna tarifa znaša med 7. in 22. uro 243,18 SIT (8,05 kn) na uro, med 22. in 7. uro zjutraj, ob nedeljah in praznikih pa 162,16 SIT (5,368 kn) na uro. Uporabniki plačajo lokalno tarifo hrvaškemu operaterju, njihov SiOLov račun pa je obremenjen samo za porabo interneta v tem času, seveda v skladu s paketom, na katerega so uporabniki naročeni.

Povezava je za SiOLove uporabnike, ki so na Hrvaškem, povsem preprosta; naročnik pri prijavi na internet namesto telefonske številke 0880 32 320 vpiše številko 077 100 000 in se poveže, hkrati pa uporabniškemu imenu doda @siol.