O-STA

Za upravljanje podjetja aplikacije za večjo produktivnost

Čas je edino, česar niti podjetniki ne morejo kupiti ali ustvariti. Zato si praviloma želijo izboljšati svojo produktivnost in opraviti čim več obveznosti čim bolj organizirano.

IZOBRAŽEVANJE

Osnove AdWords oglaševanja

Kako lahko večjo prepoznavnost podjetja? Na seminarju vas seznanimo z najbolj učinkovitim sistemom oglaševanja, ki deluje preko iskalnika Google. Predstavimo vam, kako lahko z Google AdWords ciljano oglašujete in, kako lahko spremljate učinkovitost vašega oglaševanja.

Več informacij

A, kot pravijo na spletni strani Entrepreneur.com, je produktivnost podjetnika ključ do učinkovitega poslovanja in uspešnega reševanja problemov. Zato so predstavili deset najboljših aplikacij, ki bodo podjetnikom pomagale organizirati še tako naporen delovni dan, hkrati pa jih bo motiviralo k boljšemu opravljanju obveznosti.

Evernote

Aplikacija, do katere lahko dostopate preko računalnika, pametnega telefona iOs in Android, velja za eno izmed najboljših aplikacij za podjetnike. V brezplačni aplikaciji za boljšo produktivnost si lahko podjetniki zapisujejo svoje misli in pomembne stvari, ki se jim zgodijo tekom dneva. Evernote vsem uporabnikom omogoči postavitev platforme, s katero lahko podjetniki dejansko dosežejo vse zastavljene cilje.

Potrebujete pravno svetovanje?
Obrnite se na naše strokovnjake.
Pokličite na 01 600 15 30 ali pišite nadata@data.si.

Dropbox

Najverjetneje niste presenečeni, da je ta aplikacija oziroma program na seznamu najboljših podjetniških aplikacij. Mnogi podjetniki ste zagotovo preizkusili delovanje te aplikacije, saj je dostopna preko računalnikov, tabličnih računalnikov in mobilnih aparatov. Gre za program, kjer uporabniki za boljšo produktivnost shranjujejo svoje datoteke ali dokumente, do katerih lahko dostopajo in jih uporabljajo preko različnih elektronskih naprav (računalnika, tabličnih računalnikov in mobilnih aparatov).

Lastpass

V času digitalne negotovosti je sestavljanje varnih gesel skorajda obveza vseh podjetnikov. V primeru, da vam gesla in kombinacije številk ter črk nemalokrat predstavljajo težavo, je Lastpass najboljša aplikacija za vas, saj vaša gesla shranjuje in jih avtomatsko prikaže pri uporabi oziroma vpisu na posamezno internetno stran. Gre za brezplačno aplikacijo, do katere lahko dostopate preko osebnih računalnikov, vendar boste morali plačati dobrih deset evrov (12 dolarjev) na leto, če boste želeli imeti nadgrajeno aplikacijo, ustvarjeno in prilagojeno za vaše mobilne aparate.

Remember the Milk

Aplikacija, do katere lahko brezplačno dostopate preko računalnika ter pametnih telefonov iOs in Android, je najbolj primerna za sestavljanje seznama opravila. Je fleksibilna aplikacija, ki jo lahko uporabniki enostavno prilagodijo svojih potrebam in željam.

Wunderlist

Wunderlist je tako rekoč nadgradnja prejšnje aplikacije. Gre za brezplačen program, ki je izpopolnjen predvsem vizualno in je namenjen tistim podjetnikom, ki veljajo za navdušence nad grafičnimi podobami. Aplikacija je enostavna za uporabo, hkrati pa lahko uporabniki hitro in učinkovito shranjujejo pomembna opravila, do katerih lahko dostopajo preko svojih računalnikov in pametnih telefonov.

Things

Aplikacija, do katere lahko dostopate zgolj preko naprav znamke Apple, je po namenu precej podobna aplikaciji Remember the Milk. S programom Things uporabniki lažje in hitreje sledijo svojemu seznamu opravil, kar jih omogoča boljšo produktivnost. Mnogi so nad aplikacijo navdušeni tudi zato, ker je brezplačna za uporabo.

Instapaper

Mnogi podjetniki se s prebiranjem novic hitro zamotijo, kar jih onemogoča dokončanje ciljev, ki so si jih zastavili za posamezen dan. Z aplikacijo, do katere lahko dostopate preko osebnega računalnika, mobilnega aparata iPhone, iPad ali tabličnega računalnik Kindle je, program, s katerim lahko shranjujete novice takoj, ko jih vidite. Izbrane spletne strani ali novice vam bodo na voljo ves čas, zaradi česar jih boste lahko prebrali v času vašega odmora.

Yast

Skoraj vsi podjetniki potrebujejo program, s katerim lahko enostavno sledijo svojemu delovniku - naj bo to pregled ur v času delovnega dne ali pa samo poročilo ur, ki ste jih porabili za posamezen projekt. Yast za tovrstne podjetnike ponuja enostavno rešitev, s katero lahko uporabniki tako rekoč sledijo času. Aplikacija je na voljo tudi za celotno podjetje, in sicer za dobrih 12 evrov (14 dolarjev) na leto.

IZOBRAŽEVANJE

Osnove Facebooka za podjetnike

Ali se sprašujete, kako lahko najbolj razširjeno družbeno omrežje uporabite svojemu podjetju v prid? Na seminarju vam predstavimo, kako Facebook kot orodje za promoviranje izdelka ali storitve.

Več informacij

Focusbooster

Mnogi podjetniki so že začeli z uporabo aplikacije, ki podjetnike s 25-minutno delovno dobo in kratkimi odmori spodbuja k boljšemu ohranjanju produktivnost. Gre za brezplačno aplikacijo, ki podjetnike in uporabnike programa ohranja zbrane za dalj časa.

Leech Block

Aplikacija, ki jo je ustvaril Firefox, ponuja in 'prodaja' svoje ime - blokira tako imenovane digitalne pijavke, s katerimi se podjetniki enostavno zamotijo v delovnem dnevu. S pomočjo programa lahko blokirate oziroma onemogočite trenuten dostop do posameznih aplikacij. Je enostavna za uporabo, v programsko opremo pa je tudi vgrajen opomnik, ki vas spodbuja k dokončanju opravil.

VIR: Entrepreneur.com

Dostopno na: http://data.si/blog/2015/12/23/10-najboljsih-podjetniskih-aplikacij-za-vecjo-produktivnost/