O-STA

Hobiji, ki vam lahko prinesejo mesečno plačo (1. del)

Ste brezposelni ali ne najdete dela, ki bi ga lahko uspešno opravljali? Se nikakor ne 'najdete' v vaši trenutni službi? Bi radi delali nekaj, v čemer uživate? Če ste se ob teh vprašanjih zamislili in vprašali, kako bi še lahko zaslužili mesečno plačo, imamo nekaj predlogov.

IZOBRAŽEVANJE

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Hobi, ki ga opravljate z veseljem, lahko spremenite v svoj posel in si sami ustvarite službo, v kateri boste počeli tisto, kar vas najbolj veseli. Na izobraževanju vam svetujemo, kako se tega lotiti tako, da boste ob ukvarjanju s hobijem tudi vsaj zaslužili.

Več informacij

Na spletni strani GoodFinancialCent smo med 23 različnimi hobiji, izbrali pet hobijev, s katerimi se ukvarja predvsem, a seveda ne izključno, moški del populacije in s katerimi lahko z malo truda, sreče in pomočjo naših svetovalcev zaslužite zadovoljivo mesečno plačo.

Avtomehanična dela

Ste opazili, da popravila avtov stanejo malo premoženje? Ali zaradi tega raje kar sami popravljate svoj štirikolesni konjiček? Verjetno že veste, da mnogi ne znajo sami popravljati avtomobilov. Če ste eden izmed redkih, ki rad popravlja motorna vozila, znate odkriti težavo in jo odpraviti ter imate morda za to že vso orodje, morate razmisliti o tem, kako bi svoj hobi spremenili v posel.

Potrebujete finančno svetovanje?
Obrnite se na naše strokovnjake.
Pokličite na 01 600 15 30 ali pišite na data@data.si.

Če znate zamenjati zavore, popraviti električne komponente ali opraviti druga manjša popravila v avtomobilih, lahko registrirate s. p. za avtomehanično delavnico. Več podrobnosti si lahko preberete tukaj.

Pomoč na treningih fitnesa

Če se že od nekdaj navdušujete nad fitnesom, potem lahko to postane vaš hobi, ki ste ga spremenili v poklic. Postanete lahko osebni trener, za kar boste sicer potrebovali certifikat, vendar pa boste nato vse življenje svoj poklic opravljali s predanostjo in veseljem. Najprej lahko začnete kot osebni trener v različnih telovadnicah, kasneje pa si lahko pridobite tudi zveste stranke, s katerimi boste zaslužili še več.

Popravljanje računalnikov

Tehnologija se ves čas spreminja, z njo pa se nadgrajujejo tudi elektronske naprave. Če ste tehnološki navdušenec in znate popraviti vsaj osebni računalnik, potem lahko s tem ustvarite več kot zadovoljil mesečni dohodek. Vse, kar morate narediti je, da registrirate dejavnost za popravljanje računalnikov in pričnete s poslovanjem!

IZOBRAŽEVANJE

Do enostavnega poslovnega načrta že v 4 urah

Ali imate podjetniško idejo in ne veste, kako se je pravilno lotiti? Na seminarju si v štirih urah sestavitev poslovni načrt, s katerim si boste začrtali pot in cilje vašega podjetja in poslovanja.

Več informacij

Mizarstvo

Danes je mizarjev, sploh pa dobrih mizarjev, še manj kot računalničarjev. Zagotovo pa vas je ogromno takih, ki se ukvarjate z oblikovanje, a se le redki odločite za izdelovanje izdelkov iz lesa. Če uživate v ustvarjanju različnih izdelkov iz lesa in znate izdelati kose pohištva, lahko ustvarite konkurenčno podjetje. Posvetite se lahko tudi obnavljanju starih lesenih izdelkov ali celo restavriranju.

Upravljanje družbenih omrežij

Ali veliko časa preživite na spletnih omrežjih? Spletna družbena omrežja so ustvarili tehnološki navdušenci, ki so želeli svetu ponuditi digitalno igračko. Danes pa postaja upravljanje družbenih medijev poklic, s katerim lahko veliko zaslužite.

VIR: GoodFinancialCent

Dostopno na: http://data.si/blog/2015/12/24/hobiji-ki-vam-lahko-prinesejo-mesecno-placo/