O-STA

"Tujina, moja službena domovina" - kako pripraviti zaposlene na odhod v tujino

Pozdravljeni,

Oddelek za psihologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani s študenti magistrskega študija psihologije vabi na enodnevno strokovno konferenco "Tujina, moja službena domovina", kjer bodo govorili o podpori zaposlenim, ki odhajajo na delo v tujino. Dogodek se bo odvijal v sredo, 20. januarja 2016, začetek ob 13.30 v Veliki dvorani FDV (Fakulteta za družbene vede, Kardeljeva ploščad 5).

Govorniki se bodo dotaknili številnih aktualnih problematik, ki jih prinaša delo v tujini. Predavali bodo tudi gostje, ki so strokovnjaki omenjenega področja, med njimi:

- strokovnjak na področju mednarodnih študij in vodja oddelka za raziskovanje vodenja na Univerzi Wesleyan v Indiani (ZDA), prof. dr. Boyd Johnson,

- psihologinja, mag. Saša Fajmut, svetovalka za kadre in vodja upravljanja s talenti v NLB,

- mag. Ruža Sušnik, vodja oddelka Business Process Outsourcing v mednarodni družbi Deloitte in drugi.

Konferenco bo otvoril red. prof. dr. Valentin Bucik, predstojnik Oddelka za psihologijo na Univerzi v Ljubljani, program pa bo povezovala doc. dr. Eva Boštjančič.

Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi omejitve mest pa je potrebna predhodna prijava. Za več podrobnih informacij obiščite spletno stran: http://psihologijadela.com/konferenca-2016/