O-STA

Fakulteta za elektrotehniko UL in Ekonomska fakulteta UL o skrivnostih poslovnega voditeljstva

Letos se bo prvič zgodilo, da se bosta na povezovalnem dogodku združili Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani in Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani. Skupaj bosta nagovorili svoje alumnije in tako povezali elektroinženirje in ekonomiste, električno energijo in poslovanje. Dogodek bo v sredo, 3. februarja 2016, ob 17. uri, v Lila dvorani na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Rdeča nit pogovora bo voditeljstvo z več zornih kotov, svoje izkušnje pa bosta delila predsednika Alumni združenj Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, d.o.o. in dr. Uroš Merc, ki je predsednik uprave skupine BISOL Group. Razkrila bosta, kako sta se kot voditelja razvijala in kalila ter kako razvijata voditelje okrog sebe. Pogled boste usmerili tudi preko meja Slovenije in pogledali, kakšne premike, preboje, valovanja, lahko voditelji iz Slovenije povzročijo na tujih trgih, na kaj smo Slovenci lahko ponosni in kaj se lahko drugi naučijo od nas. Kje imamo priložnosti za razvoj in na kaj moramo biti še posebej pozorni? Pogovor bo moderirala mag. Sonja Klopčič, ki je tudi avtorica prve slovenske knjige o poslovnem voditeljstvu.

Za udeležbo na dogodku je potrebna prijava na alumni@ef.uni-lj.si. Prijave se zbirajo do torka, 2. februarja 2016. Udeležba na dogodku je brezplačna ter namenjena alumni članom obeh fakultet.


UL FE FB

Vabljeni na alumni dogodek, ki bo z Janezom Škrabcem in dr. Urošem Mercem združil elektroinženirje in ekonomiste. Dobimo se na @Ekonomska fakulteta, 3.2. ob 17:00 - udeležba je brezplačna, prijave pa obvezne: www.bit.ly/1ZPD3eY