O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Velenje na sejmu Natour Alpe-Adria

Velenje, 27. januar 2016 - Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od danes pa do sobote, 30. januarja, poteka sejem Natour Alpe-Adria. V Stekleni dvorani lahko obiščete tudi razstavni prostor mesta Velenje.

Turistično ponudbo Velenja bomo tudi letos predstavili skupaj s Turistično zvezo Velenje, turističnimi društvi in drugimi turističnimi ponudniki. Svoje dejavnosti bodo predstavili Muzej premogovništva Slovenije, Festival Velenje, Gost, Lucifer, Zoo station Velenje, Triatlon klub Velenje, Kmetijska zadruga Šaleška dolina in Šili testenine. Med drugim smo pripravili tudi aktivno animacijo s Piko Nogavičko, ki vabi na Pikin festival, ponujamo družinam prijazen vikend v Velenju in promoviramo še druge turistične znamenitosti Velenja.

Sejem Natour Alpe-Adria je največja sejemska promocija turizma v Sloveniji in že nekaj let tudi osrednja tovrstna prireditev v regiji. Letos se je sejem specializiral v ponudbo zelenega, aktivnega turizma, je sejem za popotnike, športnike, planince, pohodnike, aktivne rekreativce, tekače, kolesarje, ljubitelje adrenalinskih športov v naravi in druge.

Vljudno vabljeni na obisk sejma in ogled turistične ponudbe Velenja!