O-STA

Synchronoss poslovno ponudbo dopolnjuje z rešitvijo za upravljanje identitete naslednje generacije

Synchronoss sklepa partnerstvo z Verizonom pri ponudbi večstopenjske rešitve za upravljanje s spletnimi identitetami

BRIDGEWATER, N.J.--(BUSINESS WIRE)-- Synchronoss Technologies, Inc. (NASDAQ: SNCR) je danes sporočil, da bo svojo poslovno ponudbo razširil z napredno rešitvijo za overjanje uporabnikov in upravljanje identitete za podjetja in potrošnike. V okviru širitve je Synchronoss z Verizonom sklenil partnerstvo z namenom ponujanja večstopenjske rešitve za upravljanje s spletnimi identitetami.

Partnerstvo z Verizonom dodaja še eno komplementarno komponento Synchronossovi platformi Secure Mobility Platform, ki je bila predstavljena lanskega novembra v sodelovanju z Goldman Sachsom.

Synchronoss Universal ID™ je namenjen podjetjem, vladnim agencijam in potrošnikom in zagotavlja hitrejši, preprostejši in varnejši način upravljanja z identiteto v digitalnem svetu z uporabo enega samega zaupanja vrednega vira. Podjetje namerava rešitev integrirati v Synchronoss Secure Mobility Platform, platformo naslednje generacije za večstopenjsko overjanje in upravljanje z identiteto.

Synchronoss bo rešitev, ki je bila doslej na voljo samo preko Verizona, ponudil obstoječim poslovnim uporabnikom, medtem pa bo nadaljeval z gradnjo nove okrepljene platforme, ki naj bi bila za obstoječe in nove uporabnike na voljo v drugi polovici 2016.

"Synchronossov Universal ID vidimo kot dragocen dodatek našemu arzenalu za varovanje širokega spektra spletnih identitet," je dejal Guru Pai, podpredsednik upravnega odbora in glavni izvršni direktor za platforme v Verizonu. "V Synchronossovi tehnologiji, razširljivosti in globalni prisotnosti smo zaznali priložnost za premik upravljanja s spletnimi identitetami na naslednjo raven in veselimo se potenciala, ki ga to predstavlja pri ponudbi okrepljenih storitev za podjetja in potrošnike."

"Naše novo partnerstvo z Verizonom dokazuje moč našega sodelovanja in kaže na potencial, ki ga ima Synchronossova ponudba za nove pobude na področju poslovnih storitev," je dejal Stephen Waldis, predsednik uprave, ustanovitelj in glavni izvršni direktor Synchronossa. "Dodatek storitve Universal ID naši platformi Secure Mobility Suite pospešuje naš prodor v poslovni segment, saj omogoča nemoteno a varno overovitev identitete v službi in doma."

O Verizonu
Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ: VZ) ima raznoliko delovno silo 177.700 zaposlenih in je leta 2015 zabeležil skoraj 132 milijard dolarjev prihodkov. Verizon upravlja z najbolj zanesljivim mobilnim omrežjem v Ameriki in ima na maloprodajnem trgu po vsej državi več kot 112 milijonov priključkov. Podjetje, ki ima sedež v New Yorku, ponuja komunikacijske ter zabavne storitve tudi na najbolj napredni optični mreži v Ameriki, integrirane poslovne rešitve pa ponuja strankam po vsem svetu.

O Synchronossu
Synchronoss Technologies (NASDAQ:SNCR), ki ima sedež v Bridgewaterju, New Jersey, je vodilni inovator na področju mobilnih tehnologij, ki ponuja storitve v oblaku, varno mobilnosti in programsko aktivacijo za mobilne operaterje, maloprodajo, proizvajalce originalne opreme in podjetja po vsem svetu. Preverjene, razširljive in patentirane tehnološke rešitve strankam omogočajo, da se povežejo, sinhronizirajo in aktivirajo povezane naprave ter storitve, kar podjetjem in potrošnikom omogoča, da živijo v povezanem svetu. Za več informacij obiščite: www.synchronoss.com.

Izvirnik je na voljo na: http://www.businesswire.com/news/home/20160203005807/en/

Kontakti

Synchronoss Contacts:
Mediji:
Stacie Hiras, +1-908-674-0758
Stacie.hiras@synchronoss.com
ali
Vlagatelji:
Seth Potter, +1-646-277-1230
investor@synchronoss.com
ali
Verizon Contact:
Marie McGehee, +908-559-3884
Marie.mcgehee@verizon.com

Vir: Synchronoss Technologies, Inc.