O-STA

Ženske v IT-ju - Ixia CEO Bethany Mayer

21.2.2015
Ixia, vodilni dobavitelj varnosti z najobsežnejšo ponudbo vseh vrst rešitev za zaščito vseh vrst in velikosti strank, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

opozarjata na direktorico (CEO & President) podjetja Ixia, Bethany Mayer, ki je prejela prestižno direktorsko nagrado za dosežke v letu 2015.

V IT-ju, še posebej pa v področju informacijske varnosti, je na žalost še vedno zelo neenako razmerje zastopanosti med spoloma. Še posebej pa na vodilnih položajih, kjer poznamo nekaj primerov v veliki večini zato ker so bolj kot ne izjeme, na primer Meg Whitman iz HP-ja. No, tukaj pa omenjamo, da je Bethany Mayer dobila naslov "Ženska poslovodja leta 2015" v okviru izbora Stevie Awards za ženske; "Female Executive of the Year - Business Products - 11 to 2,500 employees", "Stevie® Awards for Women in Business."

Citat: "I sincerely appreciate this recognition and applaud the Stevie Awards for shining a spotlight on women executives, entrepreneurs, and organizations run by women. I've been fortunate throughout my career to have worked at a number of well-recognized companies, but Ixia has proven to be one of the most innovative and dynamic, staying on the cutting edge of technology with extensive solutions in testing, visibility and security all in one place.", Bethany Mayer, Ixia.

Bethany-jino vodenje podjetje je pravzaprav kratko, a zelo intenzivno in uspešno, zato kljub temu ni prav nič presenetljivo, da je prejela to priznanje. Podjetje je ob prejemu priznanja namreč vodila šele dobro leto dni, v tem času pa je uspela izboljšati tako skupni promet kot tudi končni izkupiček.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.ixiacom.com/about-us/news-events/press-releases

### ### ###

O podjetju Ixia

Ixia je mednarodni dobavitelj mrežnih in varnostnih rešitev specializiranih za spremljanje prometnih tokov NetFlow / IPFIX, analiziranje prometnih in podatkovnih trendov, FPGA pospeševanje, ter zakonito prestrezanje in zbiranje meta podatkov IP prometa. Rešitve omogočajo kvalitetni paketni zajem v vseh vrstah IP omrežij 10G/40G/100G. Cilj podjetja je tržišču ponuditi kvalitetne rešitve s čim bolj optimalnim razmerjem med zmogljivostjo, ceno ter uporabniško izkušnjo, in sicer skozi po vsem svetu razvejan podatkovni kanal. Centrala podjetja je v mestu Brno v Češki Republiki. Podjetje Invea-Tech je pravzaprav nastalo kot "spin-off" iz projekta, v katerem so v okviru univerze Brno University of Technology in drugih raziskovalnih asociacij razvili začetno različico orodja FlowMon.

Invea-Tech je po Gartnerju vodilni dobavitelj na tržišču rešitev za spremljanje prometnih tokov in analizo prometnih trendov v omrežjih. Za to tržišče pri Gartnerju napovedujejo, da bo v prihodnjih letih najpomembnejše dodatek oz. dopolnilo h klasičnim rešitvam, kot so požarne pregrade ali zaznavanje / preprečevanje vdorov. Samo kombinacija obeh vrst tehnologij bi naj omrežjem zagotavljala dovolj varnosti za vzdrževanje poslovnih procesov.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.ixiacom.com/


Dodatne informacije:

David Ivačič, direktor prodaje
david.ivacic@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com