O-STA

Telekom Slovenije je odprl prenovljen prodajni center v Novi Gorici

Ljubljana, 23. februarja - V Novi Gorici je uporabnikom od danes dalje na voljo prenovljeni Telekomov center v Kromberku, na Cesti 25. junija 1 p. V sodobno opremljenih prostorih Telekom Slovenije obiskovalcem predstavlja najnovejšo ponudbo fiksnih in mobilnih storitev ter najsodobnejše naprave za zasebno ali poslovno rabo. Za pomoč in informacije pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so obiskovalcem na voljo strokovno usposobljeni svetovalci.

Telekom Slovenije s pestro ponudbo mobilnih in fiksnih širokopasovnih paketov, storitev in IKT-rešitev, ki so zasnovani skladno z najnovejšimi trendi in zahtevami uporabnikov, zagotavlja celovito in kakovostno uporabniško izkušnjo, ob tem pa nudi tudi bogat nabor mobitelov, tablic, prenosnikov, televizorjev in drugih izdelkov. Tako imajo uporabniki na enem mestu na voljo vse potrebno za uporabno, učinkovito in zabavno komunikacijo za delo in prosti čas.

"V novih, sodobnih in bolj preglednih prostorih bo odslej obisk našega prodajnega centra uporabnikom še bolj prijazen. Tako kot doslej, bomo vsem obiskovalcem z veseljem priskočili na pomoč z dodatnimi informacijami, ki jih potrebujejo za odločitev pri izbiri optimalne ponudbe. Potrudili se bomo, da bomo skupaj našli najprimernejši paket ali napravo, ki bo ustrezala željam in zahtevam vsakega posameznika," pravi Katjuša Kralj, vodja Telekomovega centra Nova Gorica, Kromberk.

Telekomov center Nova Gorica, Kromberk, je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro, ob sobotah pa med 8.00 in 12.30. Uporabniki lahko za informacije pokličejo na številki 05 338 44 20 in 041 700 220.