O-STA

Vabilo: Velika pomladna modna revija v Europarku

Modni navdušenci so vedno v koraku s svežimi trendi, modnimi zapovedmi in smernicami. Skozi osebni slog se izražajo in ga samozavestno nosijo po mestnih ulicah. Za vse, ki vas zanima, kaj napovedujejo modne brvi ter kako biti "in", se bo na osrednjem prireditvenem prostoru v nakupovalnem središču Europark, odvila Europarkova pomladna modna revija.

Veter modnih trendov vas bo zajel v četrtek, 3. marca 2016, zbrane pa bosta skozi blagovne znamke in njihove najnovejše kolekcije za pomlad/poletje 2016 popeljala prikupna igralka in voditeljica Ula Furlan ter priljubljeni novinar Nejc Simšič. Ob 17.30 uri vas bo tako navdušila predstavitev otroških, najstniških in športnih kolekcij, ob 18.30 uri pa se boste srečali z estetiko ženskih in moških kreacij. Da pa bo modna revija tudi glasbeno obarvana, bosta poskrbela pevka Alya in raper 6Pack Čukur.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite pri osvajanju modnih trendov. Prosimo, da svojo prisotnost z informacijo o uri prihoda potrdite do torka, 1. marca 2016, na e-naslov petra.crnivec@ippr.si.