O-STA

KYOCERA prejela priznanje "iF DESIGN AWARD 2016" za sedem A4 tiskalnikov in večopravilnih naprav

Ljubljana, 3. marec 2016 - Predsednik korporacije KYOCERA Document Solutions Inc. g. Takashi Kuki je s ponosom objavil, da je nemška organizacija iF International Forum Design GmbH podelila priznanja "iF DESIGN AWARD 2016" sedmim* A4 barvnim tiskalnikom in večopravilnim napravam Kyocera, ki so namenjene delovnim skupinam v podjetjih.

Naprave, s hitrostjo tiskanja od 30 do 40 strani na minuto, so prepričale z visoko produktivnostjo in prilagodljivimi rešitvami za optimizacijo delovnih tokov dokumentov.

V poročilu so ocenjevalci posebej izpostavili okoljsko prijaznost naprav, ki jo dosegajo po zaslugi sestavnih delov z dolgo življenjsko dobo, ki prispevajo k zmanjšanju količine odpadkov. Navdušil jih je tudi priročen in preprost dostop do predalov za dodajanje papirja in menjavo potrošnega materiala, ki so nameščeni na sprednji strani naprav. Pohvalili pa so tudi preprost in in brezčasen dizajn naprav, ki se prilagaja in ujema z različnimi pisarniškimi okolji.

Prejeta priznanja so za Kyocero spodbuda, da nadaljuje z razvojem zanesljivih naprav, ki ponujajo visoko kakovost, ne le glede zmogljivosti, temveč tudi v smislu oblikovanja in uporabnosti. Tako Kyocera prispeva h graditvi pisarniškega okolja v katerem uporabniki učinkovito upravljajo z delovnimi tokovi svojih dokumentov.

Kyocerini nagrajeni izdelki bodo razstavljeni na prireditvi "iF Design Exhibition" v Hamburgu v Nemčiji (Razstavni prostor 1) od 27. februarja do 29. maja 2016.

*trije A4 barvni tiskalniki: ECOSYS P7040cdn, P6035cdn in P6130cdn; štiri A4 barvne večopravilne naprave: ECOSYS M6535cidn, M6035cidn, M6530cdn in M6030cdn.

Vse naprave so že na voljo tudi na slovenskem trgu. Za več informacij obiščite spletno stran www.kyoceradocumentsolutions.si.

O priznanju iF DESIGN AWARD
iF International Forum Design GmbH vsako leto prireja eno od najbolj cenjenih in uveljavljenih oblikovalskih tekmovanj na svetu iF DESIGN AWARD. Priznanje pomeni simbol oblikovalske odličnosti po vsem svetu. Za priznanje na tem tekmovanju se vsako leto poteguje prek 5.000 izdelkov iz več kot 70 držav. Za več informacij, prosimo obiščite http://ifworlddesignguide.com/if-design-award-2016.

###

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki deluje že od leta 1959. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si