O-STA

Ana Klašnja na razvajanju v portoroških hotelih LifeClass

Vsi imamo radi razvajanja, ta pa še posebej prijajo bodočim mamicam, ki jih v portoroških hotelih LifeClass čakajo številni lepotni tretmaji. Nov program za nosečnice, ki ga izvajajo v sodelovanju s podjetjem Via Naturalis, regijskim distributerjem za blagovno znamko Balm Balm z naravno kozmetiko z ekološkim certifikatom, je pred kratkim preizkusila plesalka Ana Klašnja.

Simpatično nosečko so v hotelih LifeClass v sodelovanju s kozmetiko Via Naturalis povabili na zdravo razvajanje in crkljanje v dvoje, ki se je odvijalo v Shakti-Ayurveda centru v prostoru KAMA za pare. Privoščila sta si popolno razvajanje v dvoje, Ano je čakal tudi program za nego telesa (piling telesa in masaža telesa) Mum to be, ter program za obraz za nosečnice, ki ju izvajajo s 100% organsko kozmetiko. Njen partner Miha pa se je sproščal na masaži - čakali sta ga namreč masaža Abyangham in Ayurvedska masaža glave.

In kako sta se imela? "Lahko rečem, da sva oba z mojim dragim po tretmajih v LifeClass hotelih razcrkljana in popolnoma sproščena. Miha je imel Ayurdersko masažo, jaz pa prilagojen tretma za nosečnice. Imela sem podložen hrbet v ledvenem delu, ki je v času nosečnosti najbolj obremenjen. Bila sem v zelo udobni pozi, z dvignjenim vzglavjem in blazino med nogami. Tretma je bil res super. Masirali so mi cel hrbet in posebej še ledveni del. Celoten tretma je res prilagojen nam nosečnicam - tako, da nam je res udobno in da se res lahko sprostimo."

Več na: http://www.lifeclass.net/si/.