O-STA

V vlogi Kung Fu Pande

Družba TAM-TAM je svoj tristranski pano spremenila v virtualno Kung Fu Panda vadbišče, namenjeno promociji novega animiranega filma Kung Fu Panda 3.

V tristranski pano so umestili ekran in igralski vmesnik. Obiskovalci so se na ta način lahko preizkusili v vlogi Kung Fu Pande in z lastnimi gibi usmerjali pando v igrici. Kung fu udarcev je tako pred kratkim v ljubljanskem Cityparku preizkusilo več kot 150 mlajših in tudi malo starejših otrok ter odraslih.

Na ta način je distributer Blitz Film s TAM-TAM mestnim plakatnim panojem želel doseči interakcijo mladostnikov z glavnim likom iz risanke. Otroci in njihovi starši so bili nad igro navdušeni, veliko pa se jih je tudi fotografiralo s tem dvometrskim kosmatincem, ki je bil postavljen zraven interaktivnega panoja.

Za celotno idejno zasnovo in izvedbo projekta stoji družba TAM-TAM, ki skrbi za zunanje oglaševanje po Sloveniji. Pano so premierno postavili v soboto, 12. marca 2016, v ljubljanskem Cityparku, v soboto, 26. marca 2016, pa bo postavljen v celjskem Planetu TUŠ.