O-STA

Michael Kors prinaša modo v svet tehnologije z androidnimi dodatki na sejmu Baselworld 2016

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Michael Kors vstopa na trg pametnih oblačil. Podjetje bo prihodnjo jesen predstavilo novo linijo nosljivih elektronskih modnih dodatkov, od katerih bo najprej predstavljena ročna ura s pametnim zaslonom MICHAEL KORS ACCESS. Predstavitev je namenjena modno osveščenim potrošnikom in prinaša pametno uro vodilnega oblikovalca luksuzne mode, ki spaja glamur z inovativnim oblikovanjem.

Pričujoče pametno sporočilo za javnost vključuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: http://www.businesswire.com/news/home/20160317005783/en/

Vrhunsko tehnologijo, ki je kompatibilna tako s pametnimi telefoni iPhone kot Android, je omogočilo partnerstvo z Googlom prek njihove platforme za pametne ure Android Wear™.

John Idol, predsednik in direktor podjetja Michael Kors, in David Singleton, podpredsednik inženiringa za Android Wear, sta napovedala predstavitev na Baselworldu 2016, osrednjem sejmu industrije ročnih ur.

Oblikovana z namenom, da bi pokazala, kako neločljivo povezani bi morali biti tehnologija in družbena povezanost, linija izdelkov MICHAEL KORS ACCESS dokazuje, da so modni dodatki lahko glamurozni in sproščeni hkrati. "Moj posel je olajšati življenja ljudi s pomočjo mode," pravi Michael Kors. "Pomislil sem, 'Zakaj ne bi bili tehnološki dodatki modni in glamurozni?' Saj jih nosite vsak dan. Konec koncev tehnologija čedalje bolj kroji naše življenje. Morali bi odražati vaš okus tako kot karkoli drugega, hkrati pa vam nuditi dostop do vseh doživetij, ki si jih želite."

Pametne ure MICHAEL KORS ACCESS imajo prilagodljive funkcije, ki so kot nalašč za naše stranke:

- ekskluzivni prikazni zasloni Michael Kors na dotik-naj bo digitalni kronografski prikaz za v fitnes ali svetlikajoči animirani kristalčki za večerni izhod

- izmenljivi usnjeni ali silikonski paščki

- glamurozne izvedbe za ženske in športne izvedbe za moške.

Pametne ročne ure z zaslonom na dotik, ki jih omogoča Android Wear, vključujejo:

- sledenje družabnim medijem in obvestila ob prejemu sporočil

- obvestila o aplikacijah

- pametno pomoč Googla™

- vgrajen merilnik aktivnosti

- glasovno aktivacijo Google™

"Naša znamka je zgrajena na želji, da ponudimo svojim strankam vse, kar želijo v svojem hitrem tempu življenja," pravi John Idol. "Vemo, da so zelo zaposleni in morajo biti povezani. Sedaj jim nudimo pametno uro, ki jim omogoča dostop do glamurja, oddih in pustolovščino."

Kupci izdelkov Michael Kors so zelo zaposleni in tempo njihovega življenja je hiter, kolekcija MICHAEL KORS ACCESS pa jim bo omogočila, da ostanejo tudi povezani. "Google vam skuša nuditi informacije, ki jih potrebujete, da bi ostali povezani s tistim, kar je najpomembneje, od Google Searcha pa vse do pametnih ur," pravi David Singleton. "MICHAEL KORS ACCESS in Android Wear premikata kategorijo nosljive tehnologije naprej z ličnimi pametnimi urami, ki vam omogočajo, da obvladujete svoje vsakodnevno življenje, hkrati pa izražate svoj lastni osebni slog."

Pametna ročna ura MICHAEL KORS ACCESS bo na voljo od $395 USD (€350) v prodajalnah Michael Kors, prek MichaelKors.com in v izbranih in specializiranih prodajalnah od jeseni 2016.

Google in Android Wear sta blagovni znamki podjetja Google Inc.

Za več informacij prosimo obiščite:

Michael Kors Access: http://www.michaelkors.com/Access
Destination Kors: http://www.destinationkors.com/
Michael Kors na Facebooku: http://www.facebook.com/michaelkors
@MichaelKors na Twitterju: http://twitter.com/michaelkors
@MichaelKors na Instagramu: http://instagram.com/michaelkors
Michael Kors na Pinterestu: http://pinterest.com/michaelkors.com
@MichaelKors na Weibou: http://weibo.com/michaelkors
Poiščite "Michael Kors" na Weixin in WeChat

Nalaganje posetkov

Predstavitvene posnetke pametnih ur MICHAEL KORS ACCESS s tiskovne konference sejma Baselworld 2016 si lahko naložite s pomočjo spodnjih kod:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dcbXqNGeG6E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bh1sJ_XorV0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Če imate kakršnakoli vprašanja glede tega, prosimo, da se za pomoč obrnete (oz. da se vaš razvojni oddelek obrne) na eric.mogil@michaelkors.com.

O Michaelu Korsu

Michael Kors je svetovno znan, večkrat nagrajevan oblikovalec luksuznih modnih dodatkov in gotovih oblačil. Njegovo istoimensko podjetje, ustanovljeno leta 1981, trenutno proizvaja paleto izdelkov prek njegove kolekcije Michael Kors Collection in blagovnih znamk MICHAEL Michael Kors, ki vključujeta modne dodatke, obutev, zapestne ure, nakit, moška in ženska oblačila in celotno linijo dišav. Prodajalne Michael Kors, ki so vodene neposredno ali preko licenčnih partnerjev, se nahajajo v najbolj prestižnih mestih sveta, kot so New York, Beverly Hills, Chicago, London, Milano, Pariz, München, Istanbul, Dubai, Seul, Tokio in Hong Kong.

Napovedna izjave

Pričujoče sporočilo za javnost vsebuje napovedne izjave. Na tovrstne izjave se ni mogoče popolnoma opreti, ker so podvržene številnim negotovostim in dejavnikom v zvezi z delovanjem in poslovnim okoljem podjetja, ki jih je težko predvideti in izmed katerih so mnoge izven vpliva podjetja. Napovedne izjave vključujejo informacije o možnih ali predvidenih bodočih rezultatih podjetja, vključno z opisi njegove poslovne strategije. Takšne izjave pogosto vključujejo besede, kot so "bi lahko," "bo," "bi moralo," "verjamemo," "predvidevamo," "pričakujemo," "nameravamo," "načrtujemo," "ocenjujemo" in podobno. Napovedne izjave, ki jih vsebuje pričujoče sporočilo za javnost, temeljijo na domnevah, ki jih ima podjetje v luči izkušenj vodstva v industriji kot tudi zaradi svojega videnja zgodovinskih trendov, trenutnih pogojev, predvidenega prihodnjega razvoja dogodkov in drugih dejavnikov, za katere meni, da so primerni glede na trenutne okoliščine. Razumeti je potrebno, da takšne izjave niso zagotovilo za dejanski učinek oz. rezultat. Vključujejo znana in neznana tveganja, negotovosti in predpostavke. Čeprav podjetje verjame, da napovedne izjave temeljijo na realnih predpostavkah, se je treba zavedati, da bi lahko veliko dejavnikov vplivalo na dejanske finančne ali poslovne izide in bi se tako dejanski izidi lahko bistveno razlikovali od tistih iz napovednih izjav.

Sporočilo za javnost v izvirniku si lahko ogledate na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160317005783/en/

Kontakti

MICHAEL KORS
Dinesh Kandiah, 917-934-2427
VP, Global Communications
Dinesh.Kandiah@michaelkors.com

Vir: Michael Kors