O-STA

Predsednik Westinghousea zanika poročanje Bloomberga

PITTSBURGH, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Predsednik uprave in izvršni direktor družbe Westinghouse Danny Reoderick je danes podal naslednjo izjavo, v kateri zanika novico Bloomberg News, da zvezne oblasti preiskujejo finančno poslovanje skupine.

"Westinghouse odločno zanika nedavno poročanje Bloomberga o tem, da naj bi zvezne oblasti preiskovale našo skupino. Naslov novice in novica sama sta netočni in neodgovorni."

"Novica ne vsebuje nič novega. Westinghouse je vseskozi zagotavljal transparentnost in polno sodelovanje z neodvisno preiskovalno komisijo. V neodvisnem poročilu, omenjenemu v novici, ni ugotovljenih računovodskih nepravilnosti v Westinghouseu. Kolikor nam je znano, finančno poročanje Westinghousea ni predmet preiskave."

"Z navedbami neimenovanih virov in špekulacijami je Bloomberg škodoval novinarstvu in svobodi govora. Ta slab primer t.i. poročanja je imel dramatičen vpliv na delničarje Toshibe in stranke Westinghousea po vsem svetu."

Za več informacij o družbi Westinghouse Electric Company in naši 130-letni zgodovini obiščite www.westinghousenuclear.com.

Izvirna verzija tega sporočila za javnost je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160317006315/en/

Kontakt

Westinghouse Electric Company
Courtney Boone, +1 412-374- 2707
direktor za odnose z javnosti in mediji
booneca@westinghouse.com

Vir: Westinghouse Electric Company