O-STA

BLI priporoča KYOCERA TASKalfo 406ci

Ljubljana, 7. april 2016 - Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je na testiranjih testnega laboratorija Buyers Lab (BLI) prejelo priznanji "Highly Recommended" in "Highly Reliable" za večopravilno napravo Kyocera TASKalfa 406ci. BLI je vodilna neodvisna raziskovalna hiša na področju pisarniških naprav, njihove ocene izdelkov za upravljanje z dokumenti cenijo in upoštevajo kupci in vodje oddelkov za IT po celem svetu.

BLI je pohvalil Kyocerino "izjemno zanesljivost" in poudaril, da njihove odlične lastnosti v kombinaciji s preprosto mrežno nastavitvijo, učinkovitim barvnim tiskanjem in vzdržljivim delovanjem "predstavljajo izjemno vrednost". Še več, po oceni BLI, večopravilna naprava TASKalfa 406ci, v primerjavi z drugimi izdelki v svojem razredu, odstopa "z naprednimi funkcijami zaključevanja dokumentov, kakovostnim skeniranjem in preprostostjo uporabe".

Marlene Orr, direktorica, zadolžena za analizo pisarniških izdelkov pri BLI je izjavila: "TASKalfa 406ci ponuja robustno funkcionalnost večjih A3 naprav v manjši embalaži, za veliko nižjo ceno kot večje naprave v tem razredu hitrosti izpisovanja."

"Prejeti tako močno priporočilo s strani Buyers Laba, nam je v veliko čast," je izjavil Ryuzo Morita, direktor podjetja KYOCERA Document Solutions Inc. in generalni direktor oddelka za korporativno strateško planiranje. "Verjamemo, da bomo s to napravo, katere zanesljivost delovanja prepoznava tudi BLI, lahko zanesljivo pomagali našim strankam optimizirati delovne tokove dokumentov."

Preskus je bil obsežen. V približno dveh mesecih je BLI izvedel meritve praktično vseh lastnosti, zmožnosti in delovanja naprave: zanesljivosti, večopravilnosti, kakovosti izpisov, preprostosti mrežnih nastavitev, tiskalniških gonilnikov, praktičnosti upravljanja, skeniranja in odzivnosti na delovne postaje.

Še posebej temeljit je bil test zanesljivosti, ki je vključeval tako enostranska kot dvostranska opravila, različne formate papirja in velikosti opravil. TASKalfa 406ci se je izkazala izjemno dobro, opravila je 150.000 izpisov in 15.000 skenov z enim samim zastojem in brez servisnih posegov. Tony Maceri, glavni testni tehnik pri BLI je komentiral: "Resnično impresivno ... v kombinaciji s preprostimi rutinami vzdrževanja, so uporabniki lahko prepričani, da bodo naprave delovale in da bodo časi nedelovanja minimalni."

Oceno kakovosti izpisov so izvedli tako v črnobeli kot v barvni različici, v standardni in tudi v ločljivosti 1.200 dpi. Izpisi v visoki ločljivosti so še posebej pritegnili pozornost Joe Ellermana, vodje laboratorija BLI: "Barvni odtenki kože so bili zelo naravni, barve pa živahne, z detajli, ki so kar skakali s strani."

O Buyers Laboratory LLC
Buyers Laboratory LLC (BLI) je vodilni in neodvisni dobavitelj analitičnih podatkov in storitev na področju preskušanja naprav za izpisovanje dokumentov. Že več kot 50 let, se kupci pri sprejemanju nakupnih odločitev zanašajo na podatke BLI, medtem ko se strokovnjaki s področja upravljanja z dokumenti opirajo nanje pri izpostavljanju konkurenčnih prednosti v marketinških strategijah. Storitve BLI, ki so dosegljive tudi z mobilnih naprav, vključujejo obširno zbirko testnih poročil, slikovnega materiala in dokumetov proizvajalcev, kot tudi orodij, ki pomagajo pri načrtovanju izdelkov, računanju skupnih stroškov lastništva (TCO) in ugotavljanju letne porabe energije. BLI se tudi posvetuje s proizvajalci in jim pomaga pri razvoju in trženju bolj učinkovitih izdelkov in potrošnega materiala. Za več podatkov obiščite: https://www.buyerslab.com/.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki deluje že od leta 1959. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si