O-STA

CTS Engines dobil naziv Boeingovega dobavitelja leta za 2015

3. maj 2016 11:59 UTC

Nagrado prejme manj kot 0,1 odstotka vseh Boeingovih dobaviteljev

FORT LAUDERDALE, Florida--(BUSINESS WIRE)-- Vodilno svetovno podjetje za servisiranje starejših motorjev CTS Engines je danes sporočilo, da je prejelo naziv Boeingovega "dobavitelja leta"za 2015 v kategoriji podpore in storitev za podporo pri prenovi motorja CF6 flote E-4B Ameriških zračnih sil.

To pametno sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate na tej povezavi: http://www.businesswire.com/news/home/20160503006071/en/

Ekipa CTS Engines prejema nagrado dobavitelja leta za 2015, od leve proti desni: Paul Pasquier, podpredsednik Boeinga za globalno upravljanje tehnologij in dobaviteljev, inženiring, testiranje in tehnologijo; Jack House, podpredsednik Boeinga za upravljanje dobaviteljev, obrambo, vesolje in varnost; Vesa Paukkeri, predsednik in operativni direktor CTS Engines; Kent Fisher, podpredsednik in generalni direktor Boeinga za upravljanje dobaviteljev in komercialna letala; James Green, podpredsednik prodaje in storitev za stranke pri CTS Engines; Joan Robinson-Berry, podpredsednica Boeinga za upravljanje dobaviteljev, skupina skupnih storitev; Jana Neff; Brian Neff, glavni izvršni direktor CTS Engines; Pat Shanahan, višji podpredsednik Boeinga za nabavno verigo in poslovanje (foto: Business Wire)

"Izjemno smo navdušeni ob prejemu tega naziva od tako priznane pogodbene stranke," je dejal glavni izvršni direktor CTS Brian Neff. "Vsi pri CTS se zavedamo globokega pomena te Boeingove nagrade in velikega pomena misije stranke, ki jo predstavlja. Prejem nagrade je velika čast in priznanje CTSjeve izjemne ponudbe vrednosti na trgu starejših motorjev."

CTS Engines je bilo eno od 12 podjetji, ki so prejela eno od letnih nagrad. Leta 2015 je Boeing porabil 62 milijard ameriških dolarjev pri več kot 13.000 dobaviteljih iz 47 držav. Komponente in sestavi, ki jih dobi od dobaviteljev, predstavljajo 65 odstotkov stroškov Boeingovih proizvodov.

CTS Engines s sedežem v mestu Ft. Lauderdale je vodilni svetovni ponudnik storitev pri vzdrževanju starejših motorjev in izvaja obnovo motorjev na modelih CF6-50, CF6-80A, CF6-80C, in PW2000 v 70.000 kvadratnih metrov velikih zmogljivostih za vzdrževanje, popravila in pregled (MRO) v Ft. Lauderdaleju. Na preizkusni napravi s potiskom 155,000 lbf v Jupitru, v ameriški zvezni državi Florida, podjetje opravlja tudi teste starejših motorjev pred njihovo vrnitvijo v uporabo, kot tudi razvojne teste proizvajalca originalne opreme (OEM) za nove platforme motorjev. Za več informacij prosimo obiščite www.ctsengines.com.

Originalna verzija sporočila je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160503006071/en/

Kontakti

CTS Engines
Alejandra Meza, 954-889-0640

Vir: CTS Engines

Multimedija

Photo

Ekipa CTS Engines prejema nagrado dobavitelja leta za 2015, od leve proti desni: Paul Pasquier, podpredsednik Boeinga, globalno upravljanje tehnologij in dobaviteljev, inženiring, testiranje in tehnologija; Jack House, podpredsednik Boeinga, upravljanje dobaviteljev, obramba, vesolje in varnost; Vesa Paukkeri, predsednik in operativni direktor CTS Engines; Kent Fisher, podpredsednik in generalni direktor Boeinga, upravljanje dobaviteljev, komercialna letala; James Green, podpredsednik prodaje in storitev za stranke pri CTS Engines; Joan Robinson-Berry, podpredsednica Boeinga, upravljanje dobaviteljev, skupina skupnih storitev; Jana Neff; Brian Neff, glavni izvršni direktor CTS Engines; Pat Shanahan, višji podpredsednik Boeinga, dobavna veriga in poslovanje (foto: Business Wire)