O-STA

V Teden vseživljenjskega učenja vključena tudi Data

V Teden vseživljenjskega učenja ki bo potekal med 13. in 22. majem letos, je vključeno tudi Datino brezplačno izobraževanje Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo.

Na razširjenem Tednu vseživljenjskega učenja, ki se bo tako zaključil konec junija, lahko najdete pestro izbiro brezplačnih dogodkov in izobraževanj različnih strokovnjakov po vsej Sloveniji. Letošnji Teden vseživljenjskega učenja je namenjen predvsem zdravju in dobremu počutju, na njem pa bodo našli zanimive vsebine vsi, ki se želijo učiti vse življenje.

Seminarja, ki ga bo v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja predstavilo podjetje Data d. o. o. se lahko udeležite na Dunajski 136 v Ljubljani, 19. 5. 2016 ob 14. uri in 16. 6. 2016 ob 14. uri. Prijave sprejemamo preko kontaktnega obrazca, po elektronski pošti data@data.si ali na telefonski številki 01 6001 530.

IZOBRAŽEVANJE

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Tudi Data se je s svojim znanjem pridružila Tednu vseživljenjskega učenja!

Več informacij

Prireditve bodo potekale v vseh slovenskih regijah, ogledate pa si jih lahko na tej povezavi. Organizatorji posameznih prireditev na Tednu vseživljenjskega učenja opozarjajo, da se je potrebno na posamezne dogodke s pomočjo prijavnice na njihovi spletni strani ali pri posameznih organizatorjih, prijaviti vnaprej.

Projekt na nacionalni ravni razvija in usklajuje Andragoški center Slovenije, letos pa bo Teden vseživljenjskega učenja - slovenski festival učenja, potekal že enaindvajseto leto.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijeizobraževanja podjetniške novice podjetništvo zanimivosti

Oznakeavtorski članki izobraževanje teden vseživljenjskega učenja učenje znanje

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/05/12/teden-vsezivljenjskega-ucenja/