O-STA

NLB nadaljuje z donatorsko podporo slovenskim porodnišnicam

17. maj 2016
V NLB bomo 100 evrov od vsakega stanovanjskega kredita, sklenjenega v juniju, podarili slovenskim porodnišnicam. Zbrana sredstva bomo namenili nakupu nujno potrebne medicinske in ostale opreme v porodnišnicah. Po lanskoletni uspešni donatorski akciji Ljubljanski porodnišnici jo letos širimo še v druge slovenske pokrajine.


Kot največja slovenska banka se zavedamo svojo vloge, pomena in pričakovanj okolja. Zato svojo poslovno pot prepletamo s humanitarno. Z lanskoletno donatorsko akcijo smo Porodnišnici Ljubljana z zbranimi sredstvi podarili 5 kardio-tokografskih naprav - CTG. Pozitivni odzivi strank so bili odločilen razlog, da akcijo razširimo še v druge slovenske pokrajine.

100 evrov od vsakega kredita podarimo porodnišnicam*

Akcija zbiranja sredstev bo trajala do konca junija. Zbrana sredstva v okviru akcije bo NLB namenila Izolski, Mariborski, Postojnski, Celjski, Novomeški in Ptujski porodnišnici za nakup nujno potrebne medicinske in ostale opreme, s katero želimo prispevati k še boljši oskrbi mater in novorojenčkov.

Blaž Brodnjak, namestnik predsednika uprave NLB: "V Novi Ljubljanski banki smo ponosni, da skupaj s svojimi strankami lahko prispevamo h kakovostnejšemu življenju širše skupnosti in s tem k pozitivnim spremembam. Družbena odgovornost banke je vtkana v vse naše poslovne korake in predstavlja eno pomembnejših strateških usmeritev. Verjamemo, da bomo z letošnjo akcijo prispevali k še boljši zdravstveni oskrbi mamic in bolj varnemu porodu novorojenčkov, ki so naše največje bogastvo."

*Velja za stanovanjske kredite sklenjene v juniju.

NLB Korporativno komuniciranje

Vsa sporočila za javnost