O-STA

Festival nakupov in zabave ponovno razvaja obiskovalce vseh treh BTC Cityjev

V mesecu maju družba BTC posebej razvaja svoje obiskovalce. Festival nakupov in zabave bo potekal vzporedno v treh nakupovalnih središčih: v BTC Cityju v Ljubljani (21.-22. 5. 2016), Novem mestu (20.-21. 5. 2016) in Murski Soboti (21. 5. 2016). Obiskovalce pričakujejo številni popusti, ugodnosti in akcijska ponudba z zabavnim spremljevalnim programom za vse generacije. Obiskovalci BTC Cityja Ljubljana in Murska Sobota lahko sodelujejo tudi v nagradnih igrah s privlačnimi nagradami.

V BTC Cityju Ljubljana bo tradicionalni Festival nakupov in zabave, ki ga vsakič obišče okoli 170.000 obiskovalcev, potekal v soboto, 21. in v nedeljo, 22. maja. Ljubitelji nakupovanja bodo lahko uživali v posebnih popustih in ugodnostih, ki jih v času festivala pripravijo trgovci na območju Trgovine in lokali bodo v soboto odprti od 9. do 21. ure, v nedeljo pa od 9. do 15. ure. Ugodno nakupovanje bo pospremil pester program, ki obeta zabavo in razvedrilo za vse okuse in vse generacije. Program bo potekal vzporedno na več prizoriščih: v Športnem centru Millenium, na Tržnici BTC City, na Trgu mladih, v Dvorani A in na glavnem prizorišču na trgu med Dvorano A in Tržnico BTC City.

V soboto se bo Trg mladih spremenil v športno-plesno prizorišče. Urban Roof bo vodil otroško delavnico s skate-i in skiroji. Kajakaška zveza Slovenije bo poskrbela za supanje in kajakiranje. Plesni navdušenci pa bodo lahko navijali na breakdance plesnem spopadu. Na glavnem prizorišču bo skozi ves dan pester program vključeval kolo sreče, otroške delavnice, nastop plesne šole Libero in hip hop plesni nastop Urban Roof. Za ljubitelje čarovnije bo prava stvar magic točka, za športno razpoložene pa skate točka Urban Roof in nastop v ritmični gimnastiki. Seveda ne bo manjkala tudi moda; modno revijo Bernie Models bo začinil glasbeni nastop skupine D Base. Vrhunec dneva bo predstava Tina Vodopivca z naslovom Bitka mladih upov. Zadnja večerna točka na odru pa bo razglasitev zmagovalcev Breakdance plesnega spopada.

Tudi v nedeljo bo Trg mladih v znamenju delavnice s skate-i in skiroji ter supanja in kajakiranja. Otroci se bodo lahko zabavali v predstavi Ribiča Pepeta. Na glavnem prizorišču bodo tudi v nedeljo obiskovalce razveseljevali kolo sreče, otroške delavnice, glasbeni nastop mladih talentov - Zvezdic in spopad harmonik Mihe Debevca in Tomaža Rožanca.

V soboto in nedeljo bo na prenovljenem južnem delu Tržnice BTC City, ki je zasnovan po konceptu ulične prehrane (street food), prava atrakcija Balkanska džezva, v kateri bodo ves dan kuhali brezplačno kavo iz največje džezve na svetu. Obiskovalci bodo lahko ob dobri hrani uživali v glasbeni podlagi s strani DJ-ja Kleen live, ki ga bodo v soboto popestrili tudi vmesni glasbeni nastopi. V Milleniumu bodo oba dneva obiskovalci lahko uživali v tenisu.

Letošnji Festival nakupov in zabave v BTC City Ljubljana bo vrhunec doživel na nedeljsko popoldne z žrebanjem nagrajencev nagradne igre BTC City Ljubljana. Nagradna igra poteka od petka, 6. maja in se bo zaključila z javnim žrebanjem treh srečnih nagrajencev v nedeljo, 22. maja 2016 ob 13. uri na glavnem prizorišču Festivala nakupov in zabave v BTC Cityju Ljubljana (na trgu med Dvorano A in Tržnico BTC City). Sodelujoči se bodo potegovali za tri privlačne nagrade: avtomobil Škoda Fabia Monte Carlo, letna vstopnica za Vodno mesto Atlantis in darilni boni BTC City.

Tudi BTC City v Novem mestu in Murski Soboti bosta ta vikend razvajala svoje obiskovalce s presenečenji in ugodnostmi ter zabavnim programom. V Novem mestu se bo Festival nakupov in zabave začel že v petek, 20. maja in se končal v soboto, 21. maja. Na osrednjem prizorišču pred Dvorano A bodo obiskovalci vseh generacij oba dneva lahko uživali v cirkuških predstavah in cirkuških delavnicah, ali pa se pomerili na družinskem tekmovanju v MAXI družabnih igrah. Najmlajši pa se bodo lahko zabavali na napihljivem gradu in se posladkali z brezplačno sladkorno peno ter kokicami. V Murski Soboti bo Festival nakupov in zabave potekal v soboto, 21. maja. Trgovine in lokali bodo odprti od 8. do 20. ure. Ob 11. uri bo potekalo žrebanje nagrad velike nagradne igre, ki poteka že od sredine marca. Obeta se tudi nastop glasbenika Vilija Resnika, za najmlajše pa so pripravili predstavo Rdeča kapica z napako in celodnevno zabavo v otroški igralnici Beti in Cej.

Podrobnosti o pestrem dogajanju na Festivalu nakupov in zabave v vseh treh BTC Cityjih po Sloveniji so na voljo na spletni strani: www.btc-city.com/fnz. Prav tako bo na spletnem mestu dan pred dogodkom v posameznem nakupovalnem središču objavljen seznam popustov in ugodnosti: 19. maja za BTC City Novo mesto, 20. maja pa bodo na voljo informacije o ugodnostih v BTC Cityju Ljubljana in Murska Sobota.


Dodatne informacije:

BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi;
tel.: 01 585 13 15, e-pošta:
maja.oven@btc.si