O-STA

Kyocera še naprej sponzorira svetovno prevenstvo v hokeju na ledu

Ljubljana, 19.05.2016 - KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, bo tudi v letu 2016 podprlo Mednarodno hokejsko federacijo (IIHF). Kyocera ostaja uradni sponzor hokejskega svetovnega prvenstva, kot tudi ekskluzivni partner za tiskalniško in kopirno opremo na turnirju elitne divizije.

Sponzoriranje najpomembnejšega dogodka v hokeju na ledu je bilo zadnjih šest let pomemben del Kyocerine marketinške strategije. "To vznemirljivo partnerstvo vedno znova dokazuje tako naše sposobnosti za učinkovito izvedbo, kot naše ambicije za doseganje odličnih rezultatov," je izjavil Pascal Seifert, generalni direktor za evropski marketing v podjetju KYOCERA Document Solutions. "Več kot pol milijona, ki jih v povprečju natisnemo na vsakem prvenstvu, predstavlja idealno priložnost za predstavitev zmožnosti naših naprav in njihovo zanesljivost."

Martin Zöllner, direktor oddelka za IT pri IIHF se je ozrl na celotno obdobje uspešnega sodelovanja in izjavil: "Sprva, ko smo iskali partnerja na področju tiskanja, je bila naša prioriteta sodelovanje s ponudnikom, ki lahko zagotovi hitro storitev in zanesljive naprave. Izdelki podjetja KYOCERA so nas navdušili. Lahko si predstavljate, da morajo biti rezultati na prvenstvu predstavljeni takoj, zato so hitrost, zanesljivost in natančnost ključnega pomena. Kyocerini izdelki so nas tako navdušili, da želimo sodelovanje vsekakor nadaljevati. S prvenstvom potujemo vsako leto na drugi konec sveta, zato je preprostost uporabe in upravljanje v lokalnih jezikih zelo pomembno. Zares smo zadovoljni, da Kyocera še naprej sodeluje z nami in nam zagotavlja izjemne izdelke in podporo."

Letošnji lokalni partner prvenstva za podporo in storitve je Kyocerino lokalno prodajno zastopstvo v Rusiji KYOCERA Document Solutions Russia.

Svetovno prvenstvo v hokeju na ledu 2016 poteka v Moskvi in St Petersburgu v Rusiji.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki deluje že od leta 1959. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si