O-STA

Vikend branje: ideje za poslovne dejavnosti

Če vam primanjkuje zamisli, s katerimi bi se podali v poslovni svet ali pa bi radi končno šli na svoje in se samozaposlili, vam v branje ponujamo ideje za poslovne dejavnosti, ki jih lahko opravljate. Morda že dolgo sanjate o lastni pekarni ali pa imate šefa čez glavo in si želite svobode? Berite dalje!

Imate hobi? Iščete pravo idejo? Morda vam spodnje ideje za poslovne dejavnosti, ki jih lahko opravljate, prižgejo žarnico! Preden se lotite posla, pridite na DATINO brezplačno predavanje!

IZOBRAŽEVANJE

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Hobi ali idejo spremeniti v posel? V dober posel? Nič lažjega, na DATI vemo, kako to gre. Pa še brezplačno je!

Več informacij

V kolikor se odločite za registracijo samostojnega podjetja, nikar ne odlašajte. Pozanimajte se, kakšne so prednosti in slabosti samozaposlitve ter se prepričajte, če imate dovolj informacij o tem, kako pripraviti uspešen poslovni načrt. Ta je osebna izkaznica vašega podjetja v poslovnem svetu, z razdelanim načrtom pa lahko dobro konkurirate na trgu. Veste, da ga je moral narediti tudi Steve Jobs, oče Appla? Na DATI smo vam vedno na voljo na data@data.si ali na 01 600 1530.

Ideje za poslovne dejavnosti

Poletje je pred vrati in marsikdo je pot v službo nadomestil s kolesom. Kar lahko predstavlja dober biznis, če se spoznate na kolesa! Biznis morda ne bo tako dober kot na Nizozemskem, vendar lahko izkoristite vaše znanje popravila zračnic, zavor in vsega tehničnega znanja, ki sodi zraven!

Današnji hiter tempo življenja narekuje, da gospodinjska opravila radi prelagamo na za to usposobljene delavce. V čistilne servise že dolgo ne nosimo le zimskih oblačil in občutljivih tkanin, vse več poslovnežev v čistilne servise redno nosi tudi srajce!

Vas veselijo seznami, alineje, raznobarvna pisala in ste organizirani? Veliko ljudi te veščine nima. Če se prepoznate v prvem stavku, potem morda lahko razmislite o tem, da bi postaliorganizatorji dogodkov. V prihajajočih mesecih se obeta veliko porok in dogodkov, zakaj se tega ne bi lotili resno?

Čas porok in drugih dogodkov je tudi obdobje meda in mleka kozmetičark, frizerk in izvajalcev številnih drugih kozmetičnih storitev. Če vas zanima nega telesa, sprostitev duha in negovanje drugih, je to morda vaša nova poslovna priložnost!

Ste strokovnjak za računalnike? Potem je računalniško programiranje prava ideja.

Morda pa ste arhitekt ali dizajner?

Se radi igrate z besedami? Vas zanima (kreativno) pisanje, tekstopisje, lektoriranje, radi berete in popravljate vejice? Dobro pišete, imate stil, smisel za humor? Zakaj se ne bi končno lotili pesmarice ali pa izdali kuharice?

Danes predstavljamo kul ideje za nove poslovne priložnosti!

Klikni in deli

Ste kdaj v roke prijeli dolgočasen katalog in ste v sekund dobili idejo, kako bi ga preoblikovali v privlačen tekst? Vas zanima ozadje oglaševanja in marketinga?

Dober vzdrževalec hiše vedno pride prav. Če ste električar ali vodovodar, zagotovo ne boste zgrešili.

Redno vzdržujete telesno aktivnost in ste zgled svojim prijateljem? Jim dajete nasvete, kako naj pridobijo mišično maso ali izgubijo težo? Če se spoznate na nutircistiko, skrbite za prehrano in vas zanimajo področja zdrave prehrane, pravilnega vnosa količin in razmerij prehranskih skupin, morda lahko razmislite o tem, da bi postali osebni trener!

In še nekaj sladkega za konec. Radi pečete, ustvarjate in preizkušate nove recepte? Zakaj bi kuhali le za prijatelje in družino, če pa lahko iz tega storite nekaj več? Naj vaše izdelke opazi čim več ljudi! Čeprav na področju poslovanja s hrano in pijačo obstaja nekoliko več zakonodaj in predpisov, z našo pomočjo to ne bo nemogoče!

Prijava na izobraževanje

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijefinance gospodarstvo kadri podjetniške novice podjetništvo ustanovitev s.p.

Oznakeavtorski članki evem fleksibilen delavnik hobi ideje za poslovne dejavnosti poslovna ideja registracija podjetja s.p. samozaposlitev svoboda točka vem

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/05/21/vikend-branje-ideje-za-poslovne-dejavnosti/