O-STA

Herbalife sponzor štirih nacionalnih olimpijskih odborov na letošnjih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Riu

Družba bo podpirala več kot 50 športnikov iz več kot 16 držav

LOS ANGELES - Svetovna prehranska družba Herbalife je sporočila, da bo uradni pokrovitelj nacionalnih olimpijskih odborov Kostarike, Izraela, Italije in Vietnama, ki bodo vsi del olimpijskih in paraolimpijskih iger v Riu 2016.

Herbalife bo podpiral tudi 50 športnikov na olimpijskih igrah in 19 paraolimpijcev iz več kot 16 držav. Olimpijci bodo med drugim nastopili v gimnastiki, plavanju ter atletiki in bodo zastopali države, kot so: Argentina, Bolivija, Čile, Kolumbija, Kostarika, Ekvador, Francija, Gvatemala, Panama, Peru, Izrael, Indija, Italija, Urugvaj, Velika Britanija in Vietnam.

Široko paleto kakovostnih športnih prehranskih izdelkov Herbalife podpirajo znanstvena dognanja, uporablja pa jo več kot 190 športnikov z vsega sveta, ki jih podpira podjetje. Mnoga med sponzoriranimi moštvi prav tako s pridom uporabljajo prehranske strokovnjake Herbalife, ki športnike poučujejo o pomembni vlogi, ki jo dobra prehrana igra pri športnih dosežkih.

"Šport in spodbujanje zdravega, aktivnega življenjskega sloga predstavlja ključen del našega splošnega poslanstva in v čast nam je, da lahko sponzoriramo več nacionalnih olimpijskih odborov in več deset športnikov," je povedal predsednik in izvršni direktor Herbalife, Michael O. Johnson. "Duh olimpijskih in paraolimpijskih iger v Riu se v celoti vrti okrog delovnih športnikov, ki sledijo svojim sanjam tekmovalne odličnosti in ponosni smo, da lahko tem športnikom pomagamo optimizirati prehrano in regeneracijo po tekmovanju."

Herbalife bo svojim športnikov do uspeha pomagal tako, da jim bo zagotovil športne prehranske izdelke in dostop do ekipe strokovnjakov za športno prehrano Herbalifea. V to spada posameznikom prilagojen paket, ki ga je zasnovala dr. Dana Ryan, Herbalifeova strokovnjakinja za športno prehrano, ki zagotavlja nasvete za optimalno regeneracijo posameznih športnikov.

Herbalife bo na olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Riu med drugim prisoten na naslednje načine:

Kostarika

Herbalife je uradni dobavitelj za kostariško olimpijsko ekipo. V okviru sodelovanja s Herbalifeom bodo imeli športniki dostop do celotne palete Herbalifeovih prehranskih izdelkov in podporo pri treningu s strani mednarodne ekipe Herbalife strokovnjakov za športno prehrano.

Izrael

Herbalife je uradni prehranski partner izraelske olimpijske ekipe za Rio 2016 in Tokio 2020. V okviru sodelovanja bodo izraelskim športnikom zagotovljeni Herbalifeovi prehranski izdelki in dostop do celotne ekipe strokovnjakov za športno prehrano Herbalifea.

Italija

Herbalife24 je uradni dobavitelj italijanske olimpijske ekipe za športne prehranske dodatke in bo zagotavljal izdelke Herbalife24. Ekipa ima tudi poln dostop do prehranskega svetovanja dr. Ryanove.

Vietnam

Najnovejši sporazum je bil sklenjen z vietnamskim olimpijskim odborom in v skladu z njim je Herbalife določen kot uradni prehranski sponzor. S tem se nadaljuje Herbalifeovo prehransko sponzoriranje vietnamskih olimpijcev, družba pa bo prvič sponzorirala tudi vietnamske paraolimpijce. Moštvi bosta imeli dostop do Herbalifeovih prehranskih izdelkov, svetovanja in poučevanja na področju športne prehrane.

Člani skupnosti Herbalife nameravajo v lokalnih prehranskih klubih gostiti zabavne skupne oglede in skupaj spodbujati sponzorirane športnike.

O družbi Herbalife

Herbalife je svetovna prehranska družba, ki z odličnimi izdelki spreminja življenja ljudi od leta 1980. Naši izdelki s področja prehrane, upravljanja s težo, fitnesa in osebne nege so v več kot 90 državah na voljo izključno članom oziroma preko članov skupnosti Independent Herbalife. Osredotočeni smo na boj proti globalnim težavam, ki so povezane s slabo prehrano in debelostjo, in sicer tako da zagotavljamo izdelke visoke kakovosti, osebno poučevanje s strani članov Herbalife in skupnost, ki stranke spodbuja k zdravemu, aktivnemu življenju.

Podpiramo sklad Herbalife Family Foundation (HFF) in njegove programe Casa Herbalife in tako otrokom v stiski pomagamo do dobre prehrane. Sponzoriramo tudi več kot 190 vrhunskih športnikov, moštev in dogodkov po vsem svetu, med drugim Christiana Ronalda, ekipo LA Galaxy in šampione v mnogih drugih športih.

Podjetje ima po vsem svetu več kot 8,000 zaposlenih in z njegovimi delnicami se trguje na newyorški borzi. Leta 2015 je zabeležilo 4,5 milijarde dolarjev neto prihodkov od prodaje. Za več informacij obiščite Herbalife.com ali IAmHerbalife.com.

Izvorna različica sporočila je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160524005595/en/


Kontakti
Herbalife
Mike Gutierrez, 213-745-0401
michaelgu@herbalife.com
Vir: Herbalife