O-STA

Thalasso Spa Lepa Vida na Sečoveljskih solinah pričenja s poletno sezono

Švicarska revija Prestige je bazen v Thalasso Spa Lepa Vida v Krajinskem parku Sečoveljske soline uvrstila med najbolj spektakularne bazene v Evropi.

Thalasso Spa Lepa Vida, ki leži v severnem delu Krajinskega parka Sečoveljske soline in ki je edinstveni sprostitveni center na prostem, pričenja s poletno sezono. Thalasso Spa Lepa Vida tako svoja vrata ponovno odpira v petek, 27. maja, v primeru lepega vremena pa bo na začetku sezone za obiskovalce odprt vsak dan med 10. in 18. uro.

Thalasso Spa Lepa Vida sredi solinskih polj obiskovalcem poleg kopanja v bazenu z morsko vodo nudi tretmaje s solinskim blatom in slanico - matično vodo, ki sta s strani Ministrstva za zdravje priznana kot naravna zdravilna dejavnika. Tako so obiskovalcem na voljo storitve za razvajanje, kot so solni pilingi in masaže ter posebni programi, kot so programi za razstrupljanje, antirevmatični programi, sprostitveni programi, programi za krepitev odpornosti ... Terapevti so osredotočeni na izkoriščanje darov morja, ki krepčilno delujejo na telo, v organizmu vzpostavljajo ravnovesje, mu vračajo energijo ter hranijo in obnavljajo kožo.

Ob otvoritvi nove sezone so v Thalasso Spa Lepa Vida pripravili tudi posebno promocijsko akcijo. Ob nakupu kateregakoli izdelka iz naravne kozmetične linije Lepa Vida v trgovinah Piranskih solin do 15. junija prejmete 50-odstotni popust na vstopnino v Thalasso Spa Lepa Vida.

Švicarska revija Prestige je sicer konec minulega leta bazen v Thalasso Spa Lepa Vida uvrstila na drugo mesto med najbolj spektakularnimi hotelskimi in wellness bazeni v Evropi. Wellness na prostem, kjer izkoriščajo blagodejne lastnosti morske vode, slanice in solinskega blata, je švicarske ocenjevalce prepričal z umestitvijo bazena z morsko vodo v edinstveno panoramo solin.

Zaradi omejenega števila gostov je v Thalasso Spa Lepa Vida potrebna predhodna rezervacija na številki 05 672 13 60 ali prek e-pošte lepavida@soline.si.

Več informacij na: www.thalasso-lepavida.si/