O-STA

Telekom Slovenije pripravil ugodno ponudbo za brezskrbno komuniciranje v državah EU

Ljubljana, 1. junij - Telekom Slovenije je s 1. junijem svojim naročnikom mobilnih storitev ponudil tri opcije dodatnega zakupa pogovorov, sporočil in prenosa podatkov v državah območja EU-tarife. Tako se lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije odslej v državah EU odločijo za opcije EU-zakup (neomejeni klici, sporočila in 1 GB prenosa podatkov), EU 500 (500 enot, ki se lahko porabijo za klice in/ali sporočila) in EU-internet 500 (500 MB prenosa podatkov). Do 31. avgusta zakup vsake od navedenih opcij stane 5,95 evra. Za brezskrbno komunikacijo doma in v tujini je odslej uporabnikom na voljo tudi paket EU Brezskrbni, ki vključuje tudi 1000 enot pogovorov in sporočil v državah območja EU za 19,95 evra na mesec.

Opcija EU-zakup vključuje neomejene klice iz EU-območja v Slovenijo in znotraj držav EU, neomejena sporočila SMS in 1 GB prenosa podatkov. V promocijskem obdobju do 31. avgusta je opcija na voljo za 5,95 evra, po navedenem datumu pa bo na voljo za 10,95 evra. Opcija se vključi na prodajnih mestih Telekoma Slovenije ali prek sporočila SMS, in sicer s ključno besedo EU ZAKUP na 1918. Izklop je možen s sporočilom SMS, in sicer s ključno besedo EU ZAKUP NE na 1918. Po porabi zakupljene količine se prenos podatkov v državah EU ustavi, lahko pa se večkrat v mesecu dokupi opcijo EU-internet 500, ki vključuje 500 MB prenosa podatkov.


Opcija EU 500 vključuje 500 enot, ki jih lahko naročnik porabi za klice ali pošiljanje sporočil SMS. Ena enota je enaka eni minuti dohodnega/odhodnega klica znotraj EU in v Slovenijo ali enemu poslanemu/prejetemu sporočilu SMS. Cena opcije je 5,95 evra na zakup, velja pa za tekoče obračunsko obdobje. V enem obračunskem obdobju jo je možno zakupiti večkrat. Vklop opcije je možen s sporočilom SMS EU 500 na 1918 ali na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.

Opcija EU-internet 500 vključuje 500 MB prenosa podatkov v državah območja EU-tarife in velja za tekoče obračunsko obdobje. Po porabljeni količini se prenos podatkov v državah EU-območja ustavi. Cena opcije je 5,95 evra na zakup in velja za tekoče obračunsko obdobje. V enem obračunskem obdobju jo je možno zakupiti večkrat. Vklop opcije je možen s sporočilom SMS s ključno besedo EU 500 MB na 1918 ali na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.

Mobilni paket EU Brezskrbni vključuje neomejene pogovore in sporočila v vsa slovenska omrežja ter 1000 enot za pogovore in sporočila v državah območja EU. Cena paketa je 19,95 evra na mesec, ob hkratni naročnini na fiksne storitve pa naročnik prejme 2 evra popusta. Prenos podatkov se obračuna glede na dejansko porabo, vendar nikoli več kot 7 evrov na mesec za 10 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in 1 GB v državah območja EU. Akcijska ponudba paketa EU Brezskrbni, ki je na voljo tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom, velja od 1. junija do 31. avgusta letos.

Države območja EU-tarife so Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper (storitev ne velja za Turško republiko Severni Ciper), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Francoska Gvajana, Gibraltar, Grčija, Guadeloupe, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Martinique (francoski del), Monako, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Reunion, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Vse navedene cene vključujejo DDV.