O-STA

Novi naročniški paket Telekoma Slovenije za mlade prinaša 10 GB prenosa podatkov, klice in sporočila pa po porabi

Ljubljana, 7. junija - Telekom Slovenije, ki bo odslej ponudbo za mlade komuniciral pod krovno blagovno znamko, je predstavil novi naročniški paket za mlade, ki ga je poimenoval Dogaja. Paket Dogaja v mesečni naročnini 16,95 evra vključuje 10 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije, klici in sporočila pa se obračunavajo po porabi (0,02 EUR/min ali sporočilo), vendar nikoli več kot 4 evre na mesec. Naročniško razmerje za paket Dogaja, ki je namenjen mladim med 11. in 31. letom starosti, bo na voljo od 8. junija do 31. avgusta 2016.

Ob doseženem limitu prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije se prenos podatkov onemogoči, za nadaljnjo uporabo prenosa podatkov pa se lahko naročniki odločijo za dodaten zakup prenosa podatkov, in sicer lahko 1 GB dokupijo za 3 evre, 5 GB za 5 evrov, 10 GB pa za 10 evrov. Navedeni dodatni zakup je na voljo kot enkratna možnost do izteka obračunskega obdobja ali pa trajno oz. do preklica. Naročniki paketa Dogaja lahko po potrebi dokupijo tudi opcije za komuniciranje v državah EU-območja, in sicer EU-zakup, EU 500 in EU-internet 500.

V ponudbi za mlade Telekoma Slovenije še naprej ostaja paket Džabest 250, ki se je preimenoval v paket Hej.

HejDogaja
(preimenovan iz
Džabest 250)
(nov paket)
sporočila SMS/MMSpo porabi (0,02 €/min ali sporočilo),
a ne več kot 4 €
MIN v TS omrežju
MIN v druga SLO omrežja250 enot
prenos podatkov10 GB
mesečna naročnina13,95 €16,95 €
popust Poveži in Prihrani
(za naročnike storitev SiOL, in/ali PSTN/ISDN/WLL ali poslovnih paketov SiOL)
-2 €-2 €
dokupi storitev1 GB=3 €
5 GB=5 €
10 GB=10 €

Naročniki paketa Hej in Dogaja, ki naročniško razmerje povežejo v skupni račun s storitvami SiOL, klasično telefonijo ali poslovne pakete SiOL, pri mesečni naročnini prejmejo 2 evra popusta.

Vse navedene cene vključujejo DDV. Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.