O-STA

Tillman Green LLC in Global Tower Solutions bosta vložila 500 milijonov ameriških dolarjev v skupno podjetje za gradnjo telekomunikacijske infrastrukture na razvijajočih se trgih

Tillman GTS bo rešitve v obnovljivi energiji in skladiščni zmogljivosti akumulatorjev uporabil na trgu rešitev za izpodrivanje dizla

NEW YORK & LONDON - (BUSINESS WIRE) - Tillman Green, LLC (Tillman) in Global Tower Solutions (GTS) sta sporočila, da sta ustanovila Tillman GTS, skupno globalno podjetje, ki bo popolnoma spremenilo način porabe energije v industriji telekomunikacijskih stolpov. Novo podjetje združuje Tillmanove izkušnje z gradnjo telekomunikacijske infrastrukture na hitro rastočih in razvitih trgih z izkušnjami GTS z obnovljivimi viri energije.

Tillman GTS namerava v prihodnjih treh letih vložiti 500 milijonov ameriških dolarjev z zagotavljanjem kapitala za trg stolpov za mobilne telekomunikacije. Svoje delovanje bo z uporabo rešitev za obnovljive vire energije in skladiščnimi zmogljivostmi akumulatorjev osredotočil na trg rešitev za izpodrivanje dizla. S tem bo pomagal zmanjšati obratovalne stroške, izpuste ogljika in po vsem svetu zagotovil zanesljivo dobavo energije z garantirano fiksno ceno. Tillman GTS ima program financiranja, ki velikim programom omogoča dobavo energije kot storitve. Raziskuje priložnosti po Evropi, Latinski Ameriki, Afriki in Aziji.

"Navdušeni smo, da lahko naznanimo to partnerstvo z GTS. Tillman Green verjame, da je obnovljiva energija pomemben vir, ki lahko koristi podjetjem in posameznikom po vsem svetu. GTS ima dokazljive uspehe pri iskanju in izvajanju solarnih rešitev za podjetja v industriji telekomunikacijskih stolpov. Skupaj nameravamo ustvariti platformo za obnovljivo energijo," je dejal predsednik uprave Tillman Green Sanjiv Ahuja.

"Vlade, lastniki telekomunikacijskih stolpov in stranke se združujejo v pozivih po zeleni alternativi za uporabo dizla v stolpih, ki se ne napajajo iz električnega omrežja oziroma nimajo zanesljive dobave elektrike. Naši akumulatorji in solarne rešitve so zanesljive, stroškovno učinkovite in trajnostno-energetske rešitve za industrijo. Verjamemo, da nam bo partnerstvo s Tillman Green omogočilo, da svoje rešitve v razvijajočih se in razvitih državah razširimo po trgih mobilnih telekomunikacij in drugih sektorjih, ki jim naša znanja koristijo," je dejal generalni direktor Global Tower Solutions Robert Suss.

O Tillman Green, LLC

Tillman Green, LLC je zasebni holding, ki se osredotoča na priložnosti v zeleni obnovljivi energiji po svetu. Tillmanovo matično podjetje Tillman Global Holdings (TGH) je vodilno na svetu v razvijanju infrastrukture na razvitih trgih in trgih v razvoju. Tillman Global Holdings, ki ga je leta 2013 ustanovil Sanjiv Ahuja, deluje kot holdinška družba za vodilna podjetja na več trgih. Tillman Global Holdings, njegove podružnice in povezane družbe delujejo na petih kontinentih in v več kot dveh ducatih držav. www.tillmanglobal.com.

O Global Tower Solutions

Global Tower Solutions je zasebno podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki se osredotoča na energetske rešitve za industrijo mobilnih telekomunikacijskih stolpov, ki se ne napajajo iz električnega omrežja, in na gradnjo talnih solarnih panelov v razvijajočih se državah, kjer narašča potreba po čisti energiji. GTS sta Robert Suss in Stewart Dodd ustanovila kot holdinško družbo, da bi izkoristila izkušnje v financah, obnovljivi energiji in skladiščenju.

Izvorno različico sporočila si oglejte na spletni strani businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160613005276/en/


Kontakti
The Dilenschneider Group
Orlando Camargo, 212-922-0900 / 212-843-5545
ocamargo@dgi-nyc.com
Vir: Tillman Green, LLC