O-STA

Cloud4Wi Volare - nova platforma za izgradnjo brezžičnih omrežij za obiskovalce

Cloud4Wi, ponudnik nove generacije v strežniškem oblaku bivajočih storitev za gradnjo in trženje Wi-Fi omrežij z dodano vrednostjo, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

je pomladi 2016 objavil vzpodbudno novico za upravitelje obstoječih javnih brezžičnih omrežij na lokacijah z veliko frekventnostjo izmenjave obiskovalcev. Storitvena brezžična platforma Volare bo omogočala trgovskim centrom, verigam restavracij in športnim središčem vzpodbujati rast svoje blagovne znamke s ponujanjem napredne brezplačne WiFi storitve oz. celostne brezžične izkušnje za uporabnike. Upraviteljem omogoča oblikovati okolje, kjer lahko ponujajo privlačne WiFi storitve, in le-te hkrati koristijo, da od gostov pridobivajo dragocene informacije oz. podatke o sedanjih ali morebitnih bodočih strankah.

Volare - tudi javna brezžična storitev je lahko na visoki ravni

Volare, kar pomeni "leteti" v italijanščini, je novo ime storitvene platforme podjetja Cloud4Wi, ki uvaja številne nove zmogljivosti, ki še dodatno povečujejo vodilni položaj podjetja na tem trgu. Nekatere od teh značilnosti so:

· Integracija za mobilne aplikacije - ponudnikom s svojimi mobilnimi aplikacijami omogoča enostavno integracijo lokalnih brezžičnih zmogljivosti v pomoč pri uvajanju in zagotavljanju učinkovitosti aplikacij. Na voljo so tudi programske knjižnice, z njimi lahko na primer razvijalci zagotovijo rabo prijavne storitve Volare ali sprožajo druga opravila.

· Targetiranje - Volare omogoča postavitev brezžičnih storitev s še boljšim usmerjanjem kampanj z natančnim sprotnim filtriranjem strank na podlagi fizične lokacije, tipa naprave, profiliranja stranke itd.

· Boljša orodja za razvijalce - Volare se poveže neposredno na tržne storitvene platforme kot je MailChimp in s programskimi knjižnicami lahko dosežemo enostavno povezljivost s preostalim sistemom na primer s CRM rešitvami.

· Napredni uporabniški vmesnik - Volare je enostaven za IT, marketing in partnerje prodajnega kanala.

Citat

Andrea Calcagno, CEO in soustanovitelj Cloud4Wi: "Volare predstavlja pomemben korak naprej za podjetja, ki gradijo svojo blagovno znamko z nudenjem dobre mobilne izkušnje v trgovskem centru. Naše obsežno delo z globalnimi blagovnimi znamkami je navdihnilo razvoj novih zmogljivosti za vse vrste strank. Poskušali smo naredili za IT in trženje lažje upravljano storitev za hitro doseganje poslovnih in operativnih zahtev. Blagovne znamke lahko s pomočjo naše platforme v oblaku zagotavljajo brezžični dostop z globalno prisotnostjo znamke in tako povečujejo zadovoljstvo strank in povečujejo svoje prihodke na načine, ki doslej še niso bili mogoči."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.cloud4wi.com/cloud4wi-introduces-volare-the-first-true-brand-building-services-platform-for-guest-wi-fi/

### ### ###

O podjetju Cloud4Wi

Cloud4Wi je vodilni ponudnik nove generacije v strežniškem oblaku bivajočih storitev za Wi-Fi omrežja, služijo pa ustvarjanju oprijemljivega dobička na več tržnih segmentih. Je hkrati tudi platforma inovativnih storitev, ki zagotavljajo ponudnikom brezžičnega dostopa dodaten prihodek iz ponudbe upravljanih storitev z dodano vrednostjo. Na tržišču 'Wi-Fi Marketplace' dostopne aplikacije lahko zagotovijo boljšo uporabniško izkušnjo, posledično pa tudi izdatne poslovne koristi za brezžičnega operaterja.

Platformo Cloud4Wi so v svojo ponudbo že integrirali različni ponudniki telekomunikacijskih storitev, sistemski integratorji ter prodajalci in z njo uspeli zadovoljiti tudi najzahtevnejšim strankam.

Podjetje Cloud4Wi ima sedež v San Franciscu. V bistvu pa je nastalo z izločitvijo posebnega oddelka iz italijanskega podjetja WinTech, ki ponuja upravljane rešitve in storitve za telekomunikacijske operaterje s poudarkom na brezžičnih tehnologijah naslednje generacije.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.cloud4wi.com

Dodatne informacije:

Matic Knuplež, PreSales Engineer

matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com