O-STA

Synology najboljši med sistemi za hrambo NAS v raziskavi TechTarget

Ljubljana, 29.6.2016 - Izdelki srednjega razreda podjetja Synology Inc. so se odlično odrezali v TechTargetovi raziskavi 10th Quality Awards survey. Synologyjevi strežniki NAS so prejeli najvišjo skupno oceno in prekosili priznane proizvajalce rešitev za hrambo, vključno s HPE, NetApp, EMC, Dell in IBM.

Diagram je last podjetja TechTarget.

"Naš cilj je zagotavljati podjetjem napredne, čim bolj povezane in zanesljive rešitve za hrambo podatkov, ki so hkrati intuitivne in preproste za uporabo. Želimo si, da bi naši izdelki uporabnikom čim bolj koristili," je izjavil Mike Chen, direktor prodaje pri Synology Inc. "V veliko čast nam je, da smo prejeli najvišje priznanje za izdelke na tako konkurenčnem področju. Še naprej si bomo, po najboljših močeh, prizadevali za povečanje zadovoljstva naših strank."

Synology je namlajše podjetje med proizvajalci izdelkov, ki so bili preizkušeni v raziskavi, in obenem navišje ocenjeno. Udeleženci raziskave so preizkušali Synologyjeve izdelke RackStation serije XS/XS+ oziroma serije Plus. Strežniki najvišjega razreda so se izkazali s hitrimi, varnimi in zanesljivimi orodji za deljenje datotek in varnostno kopiranje. Synology je prejel najvišje ocene v kategorijah Lastnosti izdelkov (6.31) in Kakovost izdelka (6.57). Prodajalci, specializirani za manjša in srednje velika podjetja, so ocenili izdelke Synology s skupno oceno 6.57, pri čemer je Synology prejel najvišjo oceno v vseh kategorijah, razen v eni, kjer si je najvišjo oceno delil.

TechTarget (NASDAQ: TTGT) vodstvenim delavcem in tehničnim profesionalcem po vsem svetu zagotavlja uvid v primerjave tehničnih izdelkov. V splošnem pa so, glede na trg strežnikov NAS, rezultati nesporni: trg izdelkov NAS postaja vse bolj tekmovalen, pričakovanja poslovnih uporabnikov pa so vse višja.

Za celoten TechTarget članek, klknite tukaj.

Več o Synology NAS strežnikih in Synology DiskStation Manager (DSM).

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si